DIM 2020: JUGA AMB LA HISTÒRIA

JUGA AMB LA HISTÒRIA DIM/2020

Amb motiu del #DIM20Ripollet volem fer un Juga amb la Història virtual i us proposem un repte: que us féu a casa, amb els materials que tingueu, un collaret neolític! Sí, ho heu llegit bé!
Aquests ornaments que trobem en enterraments neolítics presenten diferents llargades i combinacions de materials. Volem que feu servir la vostra imaginació i que us féu el vostre collaret. Podeu utilitzar: paper, pasta seca, fusta, cartró, goma eva, feltre…. Us deixem algunes idees. Animeu-vos a fer-los i penjar les vostres fotografies amb l’etiqueta #DIM20Ripollet.
En aquest Juga us volem llençar un altre repte: sabeu quina relació pot tenir un collaret neolític amb Ripollet? Segur que us ho esteu preguntant. Estigueu atents a les xarxes i us ho explicarem! #TornaremAlsMuseus #DIM2020 #Ripollet

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *