EL CIP MOLÍ D’EN RATA PARTICIPA AL PROGRAMA ¨BENVINGUTS A PAGÈS¨

Diumenge 4 de juny, el CIP Molí d’en Rata va participar en el programa BENVINGUTS A PAGÈS emmarcat dins la Setmana BIO que es va portar a terme durant tot el cap de setmana a Catalunya. Ens van visitar unes quantes famílies que van venir des de Barcelona, Sabadell, Santa Coloma i fins i tot, Girona. Venien amb moltes ganes de conèixer el molí i veure’l funcionar i també de fer el taller de pa. Els nens van passar una bona estona però us podem assegurar que els pares i avis també. Tots plegats van passar un matí diferent aprenent un munt de coses noves. Els hi donem les gràcies per visitar-nos i desitgem que els agradés l’experiència. I a tots aquells que van quedar en llista d’espera, aviat tindreu noves oportunitats de visitar el molí hidràulic de Ripollet. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *