PINTURA AL TREMP – VISITA ESCOLA ROSER (FEDAC).5È

El passat dia 3 de juny ens van visitar els alumnes de 5è de l’escola Roser per fer un taller sobre l’època medieval. Van aprendre com era la vida als monestirs i després van fer una pràctica relacionada amb l’art medieval, concretament van aplicar la tècnica de la pintura al tremp d’ou. El rovell d’ou té la propietat d’assecar-se de pressa i adherir-se fermament. La pintura al tremp era tradicionalment preparada amb pigments polvoritzats amb un morter de mà sec i rovell d’ou i així va ser com aquests nois i noies van crear els seus propis retaules, del segle XXI.  Aquesta pràctica ha estat una de les més interessants que hem realitzat aquest curs i per aquests alumnes, que uns dies abans havien realitzat el taller de Picasso, va ser tot un descobriment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *