Arxiu mensual: juliol de 2019

VISITA ESPLAI ELS SOLETS.

Visita i taller al Molí d’en Rata.

Aquest matí ha tornat un grup de nens i nenes del Solets de Ripollet per visitar el molí i fer el taller de pa. Han passat un matí diferent aprenent coses noves.

VISITA ESPLAI GENT GRAN DE LA GRESCA, CERDANYOLA

Visita i taller a l’exposició d’Andreu Solà.

Aquest matí ens han tornat a visitar 30 persones grans de l’esplai la Gresca. En aquesta ocasió, i per no repetir la visita al Molí, han optat per fer l’activitat que oferim per conèixer al pintor local Andreu Solà. Han fet una visita guiada a l’exposició i després han fet un taller de pintura del qual han sortit autèntiques maravelles.

 

 

VISITA ESPLAI LLAR D’INFANTS SOMNIS

Visita i taller al Molí d’en Rata.

En aquesta ocasió, són els nens i nenes de l’esplai que fa la llar d’infants Somnis, els que tornen de nou a visitar-nos com cada estiu. Els hem comptat la història del molí, els hem parlat dels diferents tipus de cereals i els hem explicat que el pa és un aliment indispensable a l’alimentació de qualsevol racó del món.

 

VISITA ESPLAI ESCOLA INFANTIL PEGGY, BARCELONA

Visita i taller al Molí d’en Rata.

Aquest matí ens han tornat a visitar un any més els nens i nenes de l’escola infantil Peggy de Barcelona. Com cada any per l’estiu, la nostra proposta ¨Visita i taller al Molí d’en Rata¨forma part de les activitats que realitzen dins del seu esplai. Un cop més han passat un bon matí descobrint coses noves.

VISITA CASAL D’ESTIU DE CAN OLIVÉ, CERDANYOLA

Visita i taller al Molí d’en Rata.

Ahir ens van acompanyar 23 nens i nenes de Cerdanyola per visitar el molí i fer el taller de pa ja que estan treballant el tema de l’alimentació, la cuina, etc. Conèixer com funcionava un molí, els diferents tipus de cereals i el pa com aliment universal, de ben segur que els hi ha ajudat a complementar el que estan aprenent.