Arxiu mensual: gener de 2019

VISITA ESCOLA FEDAC RIPOLLET. 5È I 6È

Taller ¨Caçadors i pagesos a la prehistòria¨.

Avui els alumnes de cinquè i sisè de l’escola FEDAC han estat realitzant el taller sobre la prehistòria i han aprés a diferenciar entre paleolític i neolític. Utilitzant maquetes i altres utensilis i objectes, així com diferents cranis, han comparat les diferències entre homínids antics. Intentar fer foc com els nostres avantpassats feien, ha estat una de les parts més divertides.

VISITA ESCOLA ANSELM CLAVÉ. 5È

Taller ¨La geografia de Catalunya¨.

Els alumnes de cinquè de l’escola Anselm Clavé també ens han visitat dimarts i dimecres per, en aquest cas, fer el taller ¨La geografia de Catalunya¨. Han descobert el relleu i han identificat els diferents tipus de vegetació. Mitjançant diferents maquetes han treballat el litoral, la depressió central i la regió pirinenca que els ha servit per conèixer les zones geomorfològiques de Catalunya.

VISITA ESCOLA ANSELM CLAVÉ. 2N

Taller¨El món d’Antoni Gaudí¨.

Els alumnes de segon de l’escola Anselm Clavé han estat dimarts i dimecres realitzant el taller sobre Antoni Gaudí ja que és un dels autors  dels projectes que com escola han seleccionat. Han conegut qui va ser i les seves obres principals i han acabat pintant com el mateix artista utilitzant diferents textures.

VISITA ESCOLA GASSÓ I VIDAL. 5È

Taller ¨L’evolució humana: Charles Darwin¨.

Els alumnes de cinquè de l’escola Gassó i Vidal han estat aquest matí al CIP Molí d’en Rata realitzant el taller sobre la teoria de l’evolució humana i el seu creador Charles Darwin. Mitjançant un power point han conegut qui va ser i el procés que el va portar a fer el seu viatge en el Beagle. Han fet diferents grups de recerca per treballar conceptes com: col·lecció, variació, aïllament, lluita per la supervivència i adaptació que han servit per expressar les conclusions a que han arribat.

JUGA AMB LA HISTÒRIA GENER

CONEIX LA TEVA HISTÒRIA FAMILIAR!!

Us deixem unes fotos!

VISITA ESCOLA FEDAC. 5è i 6È

Taller ¨El món dels ibers¨

Dijous i divendres han estat els alumnes de cinquè i sisè de l’escola FEDAC els que han passat pel CIP per tal de conèixer el món dels ibers. Utilitzant maquetes i objectes diversos han conegut com era la seva forma de vida, com era el seu sistema funerari així com les seves creences.

 

 

VISITA ESCOLA TATCHÉ I POL. 4T

Taller ¨Andreu Solà¨.

Els tres grups d’alumnes de quart de primària de l’escola Tatché ens han visitat aquest dilluns, dimarts i dimecres per tal de conèixer a l’artista local Andreu Solà. Visitant l’exposició han contextualitzat l’època en que va viure i han remarcat les diferències del Ripollet d’abans i el d’ara. A la sala de tallers s’han convertit en autèntics pintors i han fet les seves creacions imitant una obra de l’autor.

 

VISITA ESCOLA FRANCESC ESCURSELL. 4T

Taller ¨Andreu Solà¨.

Els alumnes de 4t de l’escola Escursell van realitzar divendres passat i aquest matí el taller sobre Andreu Solà, pintor local amb una exposició pròpia actualment al CIP Molí d’en Rata. Després d’una visita a l’exposició per conèixer una mica a l’artista i la seva obra han pujat a la sala de tallers per fer la part pràctica consistent en fer de pintor durant una estona i traspassar al paper el que han après.

VISITA ESCOLA GASSÓ I VIDAL. 4T

Taller ¨Andreu Solà¨.

Avui són els alumnes de quart de l’escola Gassó i Vidal els que passen pel CIP per conèixer l’Andreu Solà. Han visitat l’exposició per veure la seva obra i conèixer els elements més significatius; a la sala de tallers s’han convertit en autèntics pintors intentant simular una de les obres de l’autor local.

VISITA ESCOLA GASSÓ I VIDAL. 3R

Taller ¨Andreu Solà¨.

24 alumnes de tercer de l’escola Gassó i Vidal han vingut a conèixer la vida i obra de l’artista local Andreu Solà. Amb diferents objectes, roba i l’ajuda de la nostra monitora, han identificat l’època en la qual va viure per tal d’entendre la seva obra. A la part pràctica han fet de pintors i s’ho han passat d’alló més bé!!