Arxiu mensual: desembre de 2018

VISITA ESCOLA FRANCESC ESCURSELL. P-5

Taller ¨Bandolers i pirates¨.

Divendres passat i avui dimarts, ens han visitat els nens i nenes de P-5 de l’Escursell per fer aquest taller on han après què era un bandoler i què un pirata.Han fet grups i retallant i pintant han omplert el cofre com autèntics pirates. Han après un munt de coses d’una manera divertida.

 

VISITA ESCOLA ANSELM CLAVÉ. 6È

Taller ¨Els canvis a l’edat moderna¨.

Els alumnes de sisè de l’escola Anselm Clavé ens han visitat dilluns passat i avui dimecres per fer aquest taller i conèixer el període. Han parlat d’avenços científics, han valorat el paper del camp i analitzat les principals rutes comercials de l’època així com els canvis que va portar el descobriment d’Amèrica i noves cultures.

ITINERARI PEL NUCLI ANTIC DE RIPOLLET ESCOLA J.M GINESTA. 1R

Itinerari pel nucli antic de Ripollet.

Avui és el segon grup de primer de l’escola Ginesta, els que fan la passejada pel centre històric de Ripollet. L’edifici de les monges, la torre d’en Calvet o el Molí d’en Rata són llocs que han descobert i que per la seva edat potser ni coneixien. Segur que han après moltes coses.

 

 

VISITA INSTITUT PALAU AUSIT. 4T ESO

Taller ¨El món de Pablo Picasso¨.

Aquest dilluns, víspera del pont de desembre, han passat pel CIP dos grups d’alumnes de 4t de la ESO per fer el taller sobre Picasso. Han parlat de la vida del pintor, de la seva obra i de les seves diferents etapes així com del seu compromí vers la societat.