Arxiu mensual: juny de 2018

VISITA INS CAN MAS. 2N ESO

Visita-taller al Molí d’en Rata.

Aquesta setmana ens han visitat, durant quatre matins, els alumnes de 2n d’ESO de l’institut Can Mas per obtenir informació sobre Ripollet i poder preparar el crèdit de síntesi de final de curs que han de realitzar. Cada matí, mentre un grup visitava el Molí d’en Rata i realitzava un taller de pa, altre venia a visitar per lliure les exposicions de ¨Protagonistes: ripolletencs que deixen petjada¨ i ¨Andreu Solà: la mirada d’un ripolletenc a la Catalunya modernista¨ per tal de conèixer una mica més sobre aquests importants artistes locals i aconseguir informació sobre ells. Us deixem unes fotos!!

BENVINGUTS A PAGÈS, 10-06-2018

Visita i taller al Molí d’en Rata de Ripollet.

Per segon any consecutiu, el Molí d’en Rata ha participat dins del programa ¨Benvinguts a pagès¨ organitzat per la Generalitat de Catalunya amb el suport dels Consorcis de Turisme de les diferents comarques.

Per nosaltres ha estat un plaer rebre a set famílies vingudes des de Sentmenat, Barberà del Vallès, Viladecans, Sant Pere de Ribas, Sant Quirze del Vallès i Barcelona.  S’ho han passat d’allò més bé coneixent el molí i fent el taller de pa!

Malauradament, ens queda un sabor agredolç pel munt de famílies que s’han quedat sense poder venir, ja que la capacitat per l’activitat és limitada. Estem segurs que hi hauran altres oportunitats perquè totes elles ens puguin visitar i gaudir del nostre molí.

Us deixem unes quantes fotos del que ens va deixar el matí de diumenge!!

 

VISITA ELS SOLETS, P-1 – P-3

Visita-taller al Molí d’en Rata.

Avui han tornat, un any més, els petits dels Solets-Minnilandia per visitar el nostre molí. Un cop més hem gaudit de la seva visita així com ells s’ho han passat d’allò més bé sobretot manipulant la massa de pa.

 

VISITA ESCOLA ENRIC TATCHÉ I POL. 3R

Taller ¨El món d’Antoni Gaudí¨.

Aquesta setmana els tres grups de tercer de primària de l’escola Tatché ens han visitat per realitzar el taller sobre l’arquitecte i la seva obra, Antoni Gaudí. Han conegut la Casa Batlló, la simbologia utilitzada per l’artista en les seves obres i han fet el seu propi dibuix utilitzant diferents textures.