Arxiu mensual: desembre de 2017

VISITA ESCOLA GASSÓ I VIDAL. 3R

Juga i vesteix-te com fa 100 anys!

Aquest matí els alumnes de 3r de primària de l’escola Gassó han fet aquest taller on han pogut conèixer els diferents tipus de roba, d’aliments i de jocs de fa un segle. S’han convertit en els nostres besavis i han vist les diferències amb el que tenim avui dia.

VISITA ESCOLA ENRIC TATCHÉ. 4T

El món de Kandinsky

Aquest matí els dos grups de 4t de l’escola Tatché ens han visitat per realitzar el taller sobre Kandinsky. Desprès de situar a l’artista en el seu temps, han identificat les obres més representatives i han parlat de la seva teoria de l’art per entendre l’efecte dels colors i les formes en l’estat d’ànim. Han acabat realitzant una obra pròpia seguint les idees i tècniques d’en Kandinsky.

VISITA ESCOLA FEDAC. 1R-2N D’ESO

Descobreix l’antic Egipte!

En aquest taller els alumnes de 1r d’ESO han pogut conèixer l’estructura social faraònica i la forma de vida així com la tomba de Tutankhamon. A partir d’aquí han practicat l’escriptura dels egipcis experimentant amb els jeroglífics.

 

 

Monestirs, castells, masos i viles a la Catalunya medieval.

I els alumnes de 2n d’ESO han parlat de les relacions de poder i de la jerarquització social, reconeixent les diferències entre classes al món feudal. Mitjançant diferents maquetes, han pogut veure la diferència dels diferents edificis de l’època medieval.

VISITA ESCOLA FEDAC.P-4

Juga i vesteix-te com fa 100 anys!!

Aquest matí els nens i nenes de P-4 de l’escola FEDAC Ripollet han vingut al CIP Molí d’en Rata per tal de conèixer l’evolució del vestit al llarg del temps així com els canvis en el menjar i han experimentat diversos jocs com feien els nostres avantpassats.

VISITA ESCOLA GASSÓ I VIDAL. 4T

Juga i vesteix-te com fa 100 anys

Aquest matí els alumnes de 4t de l’escola Gassó han estat al CIP per fer aquest taller on s’han disfressat com si fossin els nostres besavis, avis i pares. Els han parlat dels aliments que principalment s’utilitzaven i han jugat com es feia fa un segle, provant els diferents jocs.

 

JUGA AMB LA HISTÒRIA: ULISSES I ELS DÉUS. UN VIATGE A ÍTACA

El taller familiar de l’Ulisses i els Déus  va ser un viatge inoblidable per la canalla!

En aquest taller vam endinsar-nos al món de la mitologia clàssica mitjançant un viatge fantàstic, on vam descobrir alguns dels Déus més importants de l’Olimp, i on l’Ulisses i la canalla van utilitzar tot el seu enginy per tal de sortir victoriosos d’aquesta aventura èpica.

Des del CIP agraïm als nostres herois la seva participació!