Arxiu mensual: febrer de 2017

VISITA DE 1R DE PRIMÀRIA DE L’ESCOLA GASSÓ I VIDAL

Desembre passat, els alumnes de primer de primària de l’Escola Gassó i Vidal van haver d’ajornar la visita al molí per culpa de la pluja i avui, han vingut a fer-la. Un cop visitat el Molí, han fet el taller de ratetes. Quina estona més divertida!

VISITA DE 6È DE PRIMÀRIA DE L’ESCOLA ENRIC TATCHÉ

Aquesta setmana, ens han vingut a veure els 52 alumnes de sisè de l’Escola Tatché per fer el taller d’art modern i contemporani ¨Picasso i el cubisme¨. Primer, han conegut qui va ser Picasso i els diferents períodes de la seva obra, i després, han creat les seves pròpies guitarres cubistes!!

VISITA DE 6È DE PRIMÀRIA DE L’ESCOLA SANT GABRIEL

Aquest matí, han vingut al CIP Molí d’en Rata 26 alumnes de sisè de primària de l’Escola Sant Gabriel per realitzar el taller del món medieval ¨L’ofici de pintor: els tríptics¨.

VISITA DE 6È DE PRIMÀRIA DE L’ESCOLA TIANA

Aquest matí per acabar la setmana de visites, han estat 37 alumnes de sisè de l’escola Tiana els que han vingut a fer la visita al Molí d’en Rata i després han realitzat el taller de: Fem pa! on s’han convertit en autèntics forners i han pastat pans fent figures molt divertides!

VISITA DE 4RT DE PRIMÀRIA DE L’ESCOLA SANT GABRIEL

Ahir van venir els 27 alumnes de quart de primària de l’escola Sant Gabriel per realitzar el taller del món antic ¨Ciutat romana: vida social¨. En ell, van veure com eren les ciutats romanes i van muntar la seva pròpia maqueta d’una domus romana. Quina estona més entretinguda i interessant!

VISITA DE 5È DE PRIMÀRIA DE L’ESCOLA SANT GABRIEL

Els alumnes de cinquè van visitar aquest dimarts el CIP per realitzar el taller de pre-història ¨Cap al neolític¨. Van contextualitzar el període amb un power point i després, van fer un taller on es van convertir en autèntics homes prehistòrics construint diferents tipus d’armes per caçar, tallar arbres…etc.

VISITA DE 1R D’ESO DE L’ESCOLA FEDAC

Aquest dilluns, els 31 alumnes de 1r de l’ESO de l’escola FEDAC van venir al CIP per fer dos tallers d’art i patrimoni relacionats amb el món antic. Aquests van ser: ¨Momificació: fem una mòmia¨i l’altre ¨Escriptura mesopotàmica¨. Van passar un bon matí aprenent un munt de coses de civilitzacions passades!!

VISITA DE L’ESCOLA GINESTA DE 2N DE PRIMÀRIA

Dijous i divendres passat, 53 alumnes de segon de primària de l’escola Ginesta van visitar el nostre Molí d’en Rata i van fer el taller ¨Decora el teu molí” en el que van aprendre a fer la seva pròpia cola a partir dels cereals que van enganxar pel dibuix del molí. Quin matí més divertit!

VISITA DE 3R I 4RT DE PRIMÀRIA DE L’ESCOLA GASSÓ

Els alumnes de tercer i quart de l’Escola Gassó ens han visitat aquests dies per complementar el treball que estan portant a terme relatiu a Ripollet i la seva història. Per tant, la visita al nostre Molí d’en Rata era inevitable. No només van visitar el molí, sinó que també van veure l’exposició del pintor local Andreu Solà i properament, tornaran per visitar l’exposició ¨Catifes de ciment. La rajola hidràulica¨ on es posa en valor aquest element tant vinculat a l’arquitectura catalana modernista. Això si, el taller de pa és el que més els hi ha agradat!!!

VISITA DE P5 DE L’ESCOLA FEDAC

Avui els 26 alumnes de P-5 de l’escola FEDAC Ripollet han visitat el CIP per realitzar un taller d’art modern i contemporani. En aquesta ocasió, Kandinsky, pioner de l’art abstracte, ha estat l’artista protagonista. Segons ell, l’art anava directament lligat a la música que li servia d’inspiració. És per aquest motiu, que els alumnes han desenvolupat els seus propis quadres mentre escoltaven música clàssica per inspirar-se. Quins artistes estan fets!!