Arxiu mensual: gener de 2017

VISITA DEL CURS P5 DE L’ESCOLA ESCURSELL

Aquesta setmana, ens han vingut a veure 45 nens i nenes de P-5 de l’Escola Escursell al CIP Molí d’en Rata per a realitzar el taller d’art modern i contemporani: Kandinsky!

Aquest taller és nou; l’hem organitzat a petició d’algunes escoles i ha estat tot un èxit!

A part de conèixer qui era aquest pintor, van veure la utilització que feia de les figures geomètriques i com podia representar la música a través d’elles en les seves obres. El més divertit, va ser la part del taller en la que es van convertir en Kandinsky i van crear els seus propis quadres mentre escoltaven música clàssica!! Una experiència inoblidable!!

VISITA ESCOLA CLAVÉ. 5È

Aquest dijous i divendres, El CIP ha rebut la visita dels grup de 5è de l’escola Anselm Clavé.  Dins de l’assignatura de ciències socials, estan estudiant la part d’història entre la prehistòria i l’edat mitjana, i per entendre-la millor, han realitzat el taller de jeroglífics i així, conèixer tot el referent a Egipte i el seu sistema d’escritura en símbols!! Quin bon matí hem passat fent d’escrivans egipcis!!!

VISITA ESCOLA TIANA. P-5

Aquest matí, els 26 alumnes de l’escola Tiana han vingut al CIP Molí d’en Rata per realitzar el taller ¨Piet Mondrian¨. Aquest segon trimestre, treballaran l’art modern i contemporani i per complementar el seu aprenentatge els hi hem explicat qui va ser aquest pintor i com va arribar a ser un dels pintors vanguardistes més importants. Al taller, s’han convertit en veritables pintors i han gaudit d’una bona estona!