Arxiu mensual: juny de 2016

ITINERARI PEL NUCLI ANTIC. SANT JOAN 4T

Aquest matí els 27 alumnes de quart de primària de l’escola Sant Joan ha realitzat l’itinerari pel nucli antic de Ripollet. Passejant pel casc antic han conegut part de la història del nostre municipi i han conegut racons que probablement no coneixien com la Baixada dels Corbs.

VISITA ESCOLA TIANA. 5È

Aquest matí 29 nens i nenes de cinquè de l’escola Tiana han vingut a realitzar el taller d’art i patrimoni del món antic ¨els jeroglífics¨. Com si fosin autèntics egipcis han escrit amb pincells de fusta i han transcrit els seus noms.

VISITA DELS SOLETS DE RIPOLLET. P1-P2

Aquest matí hem tingut una de les visites més entranyables del curs escolar. Catorze nens i nenes d’1 i 2 anys dels Solets han visitat el molí. Han conegut la nostra Espigueta i han vist amb cara de sorpresa com la mola es movia ¨molt ràpid¨. Després els hi hem donat unes masses i cadascú ha fet el que ha pogut amb ajuda de les seves monitores i els papis que els acompanyaven. Com anècdota us explicarem que les màquines de tot tipus que tenim instal·lades a l’obra que estan realitzant al solar de darrera, els han enlluernat.