Arxiu mensual: abril de 2016

VISITA DE L’ESCOLA BANÚS DE STA. COLOMA. 1R I 2N

Avui divendres 47 nens i nenes de primer i segon de primària de l’escola Banús de Santa Coloma de Gramenet han visitat el nostre molí. Han vist moure la mola, han conegut com era la vida al camp al segle XIX, sense llum, gas i altres serveis dels que disposem avui, han conegut els diferents tipus de cereals i eines del camp i han acabat la seva visita realitzant el taller de pa. Sens dubte, un matí entretingut.

Sant Jordi al juga amb la història d’abril

Aquest diumenge un grup de nens i nenes i els seus pares han passat pel CIP per conèixer la llegenda de Sant Jordi. Un cop han conegut la part teòrica, han passat a la sala de tallers on han realitzat un escut propi dels més valerosos cavallers i tot disfressant-se s’han convertit en prínceps i princeses, dracs i cavallers i s’ho passat d’allò més bé.

VISITA ESCOLA FEDAC. 6È

Aquest mati han estat 22 alumnes de sisè de primària de l’escola Fedac els que han passat pel nostre molí. Un cop més, han vist com funcionava un molí hidràulic fariner i han parlat dels diferents tipus d’energies i com i per a què s’utilitzen. Després han fet el taller de pa on cadascú ha realitzat la seva pròpia massa.

VISITA ESCOLA TIANA. P-5

Avui 23 alumnes de P-5 de l’escola Tiana han vingut a visitar el Moli d’en Rata. Després de conèixer la seva història i el seu funcionament han pujat a la sala de tallers a fer la seva màscara de rateta per acabar gaudint d’unes crispetes com a mostra d’un dels cereals més coneguts: el blat de moro.

VISITA ESCOLA FEDAC. 5È

Avui els alumnes de cinquè de primària de l’escola Fedac han realitzat el taller d’art modern i contemporani ¨Picasso i el cubisme¨. Un cop han mirat el power point explicant una de les etapes més conegudes de l’autor, el cubisme,  a la sala de tallers han fet una guitarra, objecte relevant a l’obra d’aquest artista.

VISITA ESCOLA ESCURSELL. P-5

Ahir i avui, 46 alumnes de P-5 de l’Escursell han visitat el molí. Han après com era la vida qüotidiana al segle XIX i començaments del XX i perquè i com funcionava un molí fariner i també han conegut els diferents tipus de cereals.

 

VISITA ESCOLA J.M GINESTA. 4T

Dimecres 13 i avui divendres 15 d’abril, els alumnes de 4art de primària de l’escola Ginesta han realitzat el taller del mon medieval ¨Els cavallers¨. Han visualitzat un power point on els hi han explicat com funcionava la societat en l’època medieval i després, a la part pràctica han fet un escut i s’han convertit per una estona en reis, princeses i cavallers.

VISITA ESCOLA FEDAC. 6È

Aquest matí els alumnes de sisè de l’escola Mare de Dèu del Roser han fet el taller d’art modern i contemporani ¨Stop motion¨. Amb els seus guions, joguines i les seves tablets han fet la gravació de les imatges que després utilitzaran per fer el muntatge de la pel·icula a classe.

VISITA DE L’ESCOLA ESCURSELL. 5È

Ahir i avui els 48 alumnes de cinquè de primària de l’escola Escursell han visitat el Molí d’en Rata. La Lucia els hi ha explicat la historia del molí i els seus habitants, han pogut comprovar com funcionava un molí fariner i per acabar l’activitat han fet el seu propi pa.