Arxiu mensual: novembre de 2015

VISITA ESCOLA ENRIC TATCHÉ.6È

Dimarts i dimecres, els 53 nens de sisè de l’escola Tatché han realitzat el taller d’art modern i contemporani ¨Picasso i el cubisme¨. Han fet una primera part teòrica visualitzant un power point on han conegut la trajectòria de l’artista , fent èmfasi en la faceta del cubisme. Després han passat a la sala de tallers a posar en pràctica el que han après.

VISITA ESCOLA EL PINAR DE NTRA. SRA. 1ER

L’escola de Sant Cugat, El Pinar, ens ha tornat a visitar de nou aquest matí. Han vingut 54 nens i nenes de 1er curs i han realitzat la visita al molí. Han après moltes coses i han gaudit molt de l’activitat pràctica. Una de les alumnes era celíaca i al no poder tenir contacte amb la farina, ha estat fent altres activitats de les que oferim.

VISITA ESCOLA TIANA DE LA RIBA. 4ART

Avui ens han visitat 27 alumnes de 4art de l’escola Tiana. Han fet la visita al molí on la nostra monitora Gemma els hi ha explicat la història i el funcionament, han parlat de cereals i pa i la seva importància a l’alimentació de totes les nacionalitats i per acabar, han fet el taller de pa on, una vegada més, s’ho han passat d’allò més bé.

DSC04106 Copia de 20151118_094704

VISITA ESCOLA GINESTA. 5È

Dimarts i dimecres ens van visitar els dos grups de 5è de l’escola Ginesta. En aquesta ocasió van realitzar la visita guiada a la exposició ¨50 anys de les riuades¨ tot relacionant-lo amb l’assignatura de medi on estan estudiant la funció del aigua a la terra.

VISITA ESCOLA GINESTA. 2ON

Ahir i avui ens han visitat els alumnes de 2on de primària de l’escola Ginesta. En aquest cas, i coincidint amb que un dels grups s’anomenen ¨les mòmies¨, han realitzat el taller del mon antic ¨Momificació: fem una mòmia¨. Els han explicat i han escenificat en què consistia el ritual funerari egipci pel qual asseguraraven la conservació del cos material per poder unir-se amb la seva ànima al més enllà.

VISITA ESCOLA PERE DE TERA DE BADALONA. 1ER I 2ON

Avui ens han visitat 89 nens i nenes de 1er i 2on de l’escola Pere de Tera de Badalona. Aquesta escola ja fa uns anys que ens visita ja que l’activitat s’adapta perfectament dintre del seu projecte educatiu i alhora els nens aprenen i s’ho pasen d’allò més bé.

VISITA ESCOLA SANT GABRIEL. 6È

Avui hem tingut visita doble i els alumnes de sisè de l’escola Sant Gabriel han realitzat el taller del món medieval ¨La estructura social medieval, els cavallers¨. Han pogut conèixer com era la vida a l’edat mitjana, han realitzat el seu propi escut de cavaller i per una estona han estat reis, princeses, monjos i cavallers.

VISITA ESCOLA ELS PINETONS.

Aquest matí un grup de 23 alumnes de 4art, 5è i 6è de l’escola Pinetons han estat visitant l’exposició de les riuades ja que estan fent un projecte sobre el riu Ripoll. Els hi han explicat quines poden ser les conseqüències d’una pluja molt forta i com el riu pot crèixer i fer molt de mal.

VISITA ESCOLA ROSER (FEDAC). 2ON D’ESO

Aquest matí han visitat les nostres instal·lacions els 20 alumnes de 2on d’ESO de l’escola Roser. Estan preparant un projecte de l’edat mitjana i per això han volgut realitzar els tallers de ¨L’ofici de pintor a l’Edat Mitjana. Els tríptics¨i el de ¨Un dia a un monestir medieval. L’escriptura monàstica¨. Han aprofitat el matí per fer-los els dos i a sobre d’apendre un munt de coses s’ho han passat d’allò més bé. Uns en deixem unes fotos.

ELS TRÍPTICS

L’ESCRIPTURA MONÀSTICA