Arxiu mensual: octubre de 2014

ENS TORNEN A VISITAR ELS ALUMNES DE L’ESCOLA CAN SORTS DE SENTMENAT

Avui han estat al CIP Molí d’en Rata 67 nens i nenes de 3er curs de l’escola Can Sorts de Sentmenat visitant el nostre molí i realitzant el taller de pa. Aquesta escola és la cinquena vegada que ens visita. Els professors ens han explicat que troben l’activitat molt enriquidora per als seus alumnes i que s’adapta perfectament al seu pla d’estudis dins l’assignatura de medi.

 

 

ELS ALUMNES DE 1ER DE LA ESO DE L’ESCOLA MARE DE DÉU DEL ROSER ENS VISITEN

Aquest matí ens han visitat 19 alumnes de 1er d’ESO de l’escola Fedac Roser Ripollet. Per contextualitzar la celebració del tricentenari han realitzat el taller ¨1714: juguem, capturem i fem presoners¨ on han conegut aquesta part de la història de Catalunya i han posat en pràctica el que han après mitjançant un joc d’allò més entretingut.

HA COMENÇAT EL NOU CURS ESCOLAR AL CIP

Al setembre va començar un nou curs escolar i al CIP hem començat a rebre els primers alumnes. Aquest any hem preparat un munt de tallers i les visites al nostre molí i exposicions. Els primers en visitar-nos han estat els alumnes de 3er, 4art, 5è i 6è de l’escola Sant Gabriel que han realitzat el taller 1714: JUGUEM, CAMPTUREM I FEM PRESONERS on han après alguns dels fets que van tenir lloc i els han posat en pràctica mitjançant un joc. Aquí us deixem unes fotos.