Arxiu mensual: gener de 2014

VISITA DELS GRUPS DE 2ON DE L’ESCOLA ESCURSELL

Ahir i avui han passat pel nostre molí els alumnes de segon de l’escola Escursell. Com és habitual han fet la visita al molí i l’han vist en funcionament i un cop han agafat forçes amb el seu esmorzar, han acolorit i omplert amb cereals, arròs i pasta la cartolina amb el dibuix del Molí d’en Rata.

VISITA D’UN GRUP DE 3ER DE L’ESCOLA ELS PINETONS

Ahir ens van visitar els alumnes d’un curs de 3er dels Pinetons. Van venir a conèixer la història del Molí d’en Rata i veure el seu funcionament. També els hi van explicar la importància dels cereals a la nostra dieta i els diferents tipus. Per acabar l’activitat van realitzar el taller de pa on van aprendre com preparar una bona masa. Us deixem una mostra.

VISITA DE L’ESCOLA PINETONS A L’EXPOSICIÓ DE LES RIUADES

Avui ens han visitat al CIP Molí d’en Rata un curs de 4art de l’escola Pinetons. Han visitat l’exposició “50 anys de les riuades” on els han explicat la tragèdia que va afectar Ripollet l’any 1962 i les seves conseqüències. Han sortit amb molta informació per complementar el seu temari i han decidit que pròximament vindran a visitar el nostre molí. Com sempre, estarem encantats de rebre’ls.