VISITA ESCOLA ENRIC TATCHÉ I POL. 3R

Taller ¨El món d’Antoni Gaudí¨.

Aquesta setmana els tres grups de tercer de primària de l’escola Tatché ens han visitat per realitzar el taller sobre l’arquitecte i la seva obra, Antoni Gaudí. Han conegut la Casa Batlló, la simbologia utilitzada per l’artista en les seves obres i han fet el seu propi dibuix utilitzant diferents textures.

 

VISITA ESCOLA GASSÓ I VIDAL. 1ER I 2N

Taller ¨El món d’Antoni Gaudí¨.

Avui han estat els alumnes de primer i segon de l’escola Gassó els que han vingut a fer el taller ¨El món d’Antoni Gaudí¨. Aquest mes aquest gran artista és el protagonista. Les seves obres i el seu estil diferent fan d’ell un autor interessant per les escoles.

VISITA ESCOLA ESCURSELL. 1ER

Taller ¨El món d’Antoni Gaudí¨.

Aquest dilluns els alumnes de primer de l’escola Escursell han estat al CIP per fer el taller ¨El món d’Antoni Gaudí.¨Han conegut a l’artista i la simbologia que utilitzava. Ajudats de material didàctic i amb la Casa Batlló com exemple han treballat les parts d’una casa i els elements estructurals i estètics. Per acabar han experimentat amb textures de sorra i sal de colors i han fet la seva obra d’art.

VISITA ESCOLA FEDAC. 1R ESO

Taller ¨El Guernika de Picasso. Un símbol per la pau¨.

Avui ens han visitat 30 alumnes de 1r de la ESO de l’escola FEDAC per realitzar el taller sobre el  Guernika. En aquesta ocassió han conegut al gran artista Pablo Picasso icom va ser la seva reacció davant el terror de la guerra. Han treballat diferents conceptes: fets històrics, inspiració, simbologia i expressió plàstica, exposant en grups les seves conclusions.

VISITA ESCOLA TATCHÉ. 3R

Taller ¨El món de Van Gogh¨

Ahir i avui, els tres cursos de tercer de l’escola Enric Tatché han estat realitzant el taller sobre Van Gogh. Han conegut coses de la seva vida i de la seva obra. Han fet puzzles amb els seus quadres més importants i representatius i han acabat fent ells mateixos d’artista, pintant cadascú el seu propi dibuix.

VISITA ESCOLA FEDAC. 6È

Taller ¨Stop Motion¨.

Els alumnes de sisè de l’escola FEDAC han estat aquest matí al CIP Molí d’en Rata per fer el taller de Stop motion. Han conegut diferents objectes antics que utilitzaven per poder veure imatges en moviment: praxinoscopi, taumàtrop, ombres xinesques, cercele cromàtic i després, utilitzant les tècniques actuals, han posat mans a l’obra i han estat preparant les seves películ·les amb les joguines, les càmares, les tablets, etc.

VISITA ESCOLA FEDAC. P-5

Taller ¨El món de Joan Miró¨.

Els alumnes de P-5 de l’escola FEDAC han estat al CIP per conèixer qui va ser en Joan Miró. Han après com expressava sentiments amb coses tan sencilles com una lluna, un estel, figures de nens i nenes o un ull i utilitzant diversos colors podian significar coses diferents. Després han fet ells mateixos un dibuix intentant imitar a l’artista.

 

VISITA ESCOLA TIANA DE LA RIBA. 5È i 4T

Taller ¨Caçadors i pagesos a la prehistòria¨.

Divendres passat els alumnes de cinquè i avui els de quart de l’escola Tiana han passat pel CIP per fer el taller ¨Caçadors i pagesos a la prehistòria¨. Dividits en diferents grups han treballat les característiques dels homínids antics, com era una cabana neolític i amb reproduccions d’eines de sílex, pedra, ceràmica, os… s’han apropat a la tecnologia del Paleolític i Neolític. Han estat uns matins per aprendre moltes coses. Intentar fer foc ha estat un dels moments més especials.

VISITA ESCOLA FEDAC, 1R-2N

Taller ¨Juga i vesteix-te com fa 100 anys!!”

Els alumnes de primer i segon de l’escola FEDAC ens han visitat per fer el taller ¨Juga i vesteix-te com fa 100 anys!!¨. Un cop més, doncs aquest ha estat un dels tallers amb més demanda aquest curs, el nostre monitor els hi ha explicat com es vivia fa 100 anys: com es vestien, quins aliments utilitzaven i a quins jocs jugaven. Ha estat un matí molt engrescador.

VISITA ESCOLA ESCURSELL 2N

Taller ¨Juga i vesteix-te com fa 100 anys!!”

Els alumnes de segon de l’escola Escursell han estat ahir i avui realitzant el taller per aprendre com es vestien, què menjaven i a què jugaven els nostres besavis, avis i pares. Han pssat una estona molt divertida on han aprés moltes coses que no coneixien.