El Dia Internacional dels Museus i les Nits de Música arriben al CIP

Aquest cap de setmana arriba al CIP Molí d’en Rata carregat d’activitats per totes les edats que no us podeu perdre!!!

Enguany, dedicarem el Dia Internacional dels Museus i les nits de música al Modernisme, corrent artística i de pensament que va destacar a Catalunya i que ens ha deixat moltes obres d’art úniques en múltiples àmbits: arquitectura, literatura, pintura, escultura…etc.

El Divendres 19 de maig pel matí, gaudirem d’una visita a la fàbrica de Mosaics Martí, una de les poques que queden que realitzin mosaic hidràulic artesanal i per la tarda a partir de les 19h, podeu vindre al CIP a realitzar una visita guiada a l’exposició itinerant “Catifes de ciment. El món de la Rajola hidràulica” que tenim actualment al nostre centre i després, no us perdeu les Nits de Música amb la col·laboració d’Amics del Teatre i l’actuació de la Societat Coral “El Vallès” on podreu escoltar les obres de Wagner, Albéniz i també de Clavé, Granados i cançons populars d’època.

El Dissabte 20 de maig per la tarda, tenim preparat, per una banda, un itinerari pel Ripollet Modernista, on descobrireu nous elements arquitectònics i decoratius locals i per l’altra, al CIP Molí d’en Rata fem jornada de portes obertes i una visita teatralitzada al Molí amb un taller de pa familiar.

El diumenge 21 pel matí, podeu fer una visita al Molí d’en Rata, així com una visita guiada a l’exposició de Catifes de Ciment amb el taller “Dissenya la teva pròpia Rajola Modernista!” on els nens junt les seves famílies podeu crear el vostre propi disseny de rajola hidràulica.

I per últim, no us perdeu la presentació de la Joia del Museu on podeu descobrir la paleta del pintor Andreu Solà i les medalles que va aconseguir per les seves obres d’art en esdeveniments tant importants com l’Exposició Universal de Barcelona de 1888.

US HI ESPEREM!!

dim2017