AVUI HAN VISITAT EL MOLÍ D’EN RATA ELS ALUMNES DE 4ART DE LA ESCOLA VICTOR CATALÀ DE BCN

Avui un grup de 47 nens i nenes de la escola Víctor Català de Barcelona han gaudit de la visita al Molí d’en Rata i del taller del pa. Malhauradament, el matí ha acabat amb un aiguat que no ha permès que dinessin al parc Oriol Martorell i han hagut de marxar a la escola abans d’hora. Quina mala sort!! Aquest any, el temps ens ha fet vàries males passades…

VISITA DELS GRUPS DE P-5 DE L’ESCOLA FRANCES ESCURSELL

Ahir i avui ens han visitat els nens i nenes de P-5 de l’Escursell. Han fet la seva visita al molí, han esmorzat al nostre jardinet i han realitzat la seva màscara de rateta. Un cop més, un grup d’alumnes ha gaudit de les nostres activitats.

ELS ALUMNES DE 2ON DEL GINESTA DECOREN EL SEU MOLÍ

El passat dijous i avui dimarts han passat pel nostre molí els alumnes de 2on de l’escola J.M Ginesta. Han conegut la història del Molí d’en Rata i han vist el seu funcionament. Després, a la sala de tallers, han preparat la seva cola utilitzant aigua i farina i han decorat els seus molins amb diferents cereals i colors.

ELS NEN/ES DE 6È DE L’ESCOLA GINESTA REALITZEN EL TALLER: PICASSO I EL CUBISME

Ahir i avui hem rebut la visita del alumnes de 6è de l’escola Ginesta, d’aquí Ripollet. Els han fet l’explicació adient en relació a Picasso i la seva obra i desprès han gaudit realizant la seva pròpia guitarra en cartró.

LA ESCOLA SIMEÓ RABASA DE MARTORELLES VISITA EL MOLÍ D’EN RATA

Avui hem rebut als nens/es de 3er i 4art de l’escola Simeó Rabasa de Martorelles. Han fet la visita al molí i després el taller on han aprés com fer pa. Dins del grup  ha vingut una nena celíaca que ha donat forma al seu panet fet amb farina de blat de moro i ha fet la seva pròpia massa amb farina d’arròs ja que la seva intolerància al gluten fa que no pugui tocar ni tastar la farina de blat. La visita ha finalitzat, com sempre, mentjant crispetes.

TALLER DE PICASSO REALITZAT PELS GRUPS DE 5È DEL CEIP GINESTA

Aquest matí ens han visitat els nens/es de l’escola Ginesta i han realitzat el taller de Picasso. A la sala d’audiovisuals els han passat un power point explicant la seva trajectòria dins el món de la pintura fent especial incís a la seva etapa cubista. Després han passat a la sala de tallers on han realitzat una guitarra en cartró, objecte molt present en els treballs de l’artista.

VISITA DEL SEGON GRUP DEL GINESTA PER FER EL TALLER DE MOSAICS ROMANS

Aquest matí han estat al CIP el segon grup de 4art de l’escola Ginesta per realitzar el taller de mosaics romans.

VISITA DE L’ESCOLA LES PALMERES DE STA. COLOMA

Aquest matí hem rebut un grup de nens i nenes de 3er curs de l’escola Les Palmeres de Sta. Coloma. Un cop més, com totes les escoles que ens visiten de fora de Ripollet, han escollit el taller del pa per completar la seva visita al Molí d’en Rata. Han gaudit de la visita i del taller i malauradament no han pogut pujar al parc Oriol Martorell a dinar com havíem previst, i han hagut de marxar a l’escola per causa de la pluja.

TALLER DE MOSAICS ROMANS REALITZAT PEL CEIP J.M GINESTA

Avui ens ha visitat un dels grups de 4art de l’escola Ginesta d’aquí Ripollet. Els nostres talleristes els  han passat un power point explicant le tècnica de realització dels mosaics romans i després s’han possat mans a l’obra per fer-ne el seu. Us deixem unes fotos perquè on podreu veure què bonics els han quedat!

VISITA DELS ALUMNES DE 1ER i 2ON DE L’ESCOLA PERE DE TERA DE BADALONA

Avui han vingut 44 nens i nenes, juntament amb els seus professors, a visitar el nostre molí. Venien de Badalona i dijous vindran els seus companys de 2on. Han conegut la història del Molí d’en Rata i l’han vist funcionar. A la part de dalt han après un munt de coses sobre els diferents tipus de cereals i com es fa el pa en països diferents.

Un cop a la sala de tallers, han pastat una massa per fer el seu propi pa i desprès han preparat la seva pròpia massa mare.