Tallers d’Art a l’Edat Mitjana

LES ICONES MEDIEVALS

Pensat per: Educació Infantil

Coneix des d’una perspectiva nova, les icones medievals més importants: cavallers, castells, catedrals i d’altres monuments amb els quals, viuràs moltes aventures i faràs importants descobriments durant l’activitat. 

El taller dura una hora i consistirà en una projecció i explicació de les icones, posteriorment, es repartirà a cada alumne un imprès (imitació de pergamí amb les icones ja dibuixades) per decorar i pintar.


L’OFICI DE PINTOR A L’EDAT MITJANA. ELS TRÍPTICS 

Pensat per: Educació Primaria (Cicle Inicial, Mitjà i Superior) i ESO

Coneix els pintors de l’edat Mitjana!! Descobreix quins eren els diversos suports que utilitzaven per a pintar, com eren els seus tallers i com realitzaven les seves pintures amb els materials que comptaven llavors. 

Aquesta activitat durarà una hora i mitja i consistirà en una projecció i explicació sobre el món de la pintura medieval i els seus autors, després, es repartirà a cada alumne una fitxa amb exercicis a realitzar i en el taller, mitjançant models de diverses pintures romàniques catalanes, es pintarà un tríptic a imitació dels estudiats anteriorment i utilitzant les mateixes pintures que ells: el tremp d’ou.

Cada activitat té una capacitat màxima de 30 alumnes