VISITA DE 5È DE PRIMÀRIA DE L’ESCOLA TATCHÉ

Aquesta setmana ens han visitat les tres classes de 5è de primària de l’escola Tatché per realitzar el taller ¨Momificació: fem una mòmia¨. Un cop han conegut mitjançant una presentació amb projector com era el procès de momificació que feien els egipcis quan moria un faraó o algú de la classe alta. Han anat a la sala de tallers, on amb l’ajuda del nostre monitor, han realitzat la momificació de la nostra mòmia particular i han après un munt de coses! Quina estona més divertida!

VISITA DE 4RT DE PRIMÀRIA DE L’ESCOLA FEDAC

Els alumnes de quart de primària de l’escola Fedac han passat avui pel CIP Molí d’en Rata per realitzar el taller d’art modern i contemporani¨Andy Warhol: la capsa brillo¨. Han conegut qui va ser aquest artista del pop art i han fet la seva pròpia rèplica d’una de les seves obres més conegudes.

VISITA DE 6È DE PRIMÀRIA DE L’ESCOLA FEDAC

Els alumnes de sisè de l’escola Fedac ens van visitar ahir per portar a terme, un any més, el taller d’art modern i contemporani ¨Stop motion¨. Amb un guió prèviament treballat a l’escola, i amb l’ajuda dels seus ninos i les seves càmeres de fotografia, van preparar la seva pròpia pel·lícula d’animació! Quina jornada més interessant i divertida!

VISITA DE 5È I 6È DE PRIMÀRIA DE L’ESCOLA GASSÓ I VIDAL

Dimarts i dimecres, ens han visitat els alumnes de cinquè i sisè de l’escola Gassó i Vidal per realitzar el taller del món antic ¨Els mosaics¨. Aquest tipus d’obres d’art estaven pensades per ser col·locades als terres de les cases luxoses. Es feien amb tessel·les que són fragments ceràmics de petites dimensions i diferents colors i podien representar qualsevol motiu. Ells mateixos han confeccionat els seus propis mosaics! Què bé han quedat!!

VISITA DE 6È DE PRIMÀRIA DE L’ESCOLA ENRIC TATCHÉ

Aquesta setmana, ens han vingut a veure els 52 alumnes de sisè de l’Escola Tatché per fer el taller d’art modern i contemporani ¨Picasso i el cubisme¨. Primer, han conegut qui va ser Picasso i els diferents períodes de la seva obra, i després, han creat les seves pròpies guitarres cubistes!!

VISITA DE 6È DE PRIMÀRIA DE L’ESCOLA SANT GABRIEL

Aquest matí, han vingut al CIP Molí d’en Rata 26 alumnes de sisè de primària de l’Escola Sant Gabriel per realitzar el taller del món medieval ¨L’ofici de pintor: els tríptics¨.

VISITA DE 4RT DE PRIMÀRIA DE L’ESCOLA SANT GABRIEL

Ahir van venir els 27 alumnes de quart de primària de l’escola Sant Gabriel per realitzar el taller del món antic ¨Ciutat romana: vida social¨. En ell, van veure com eren les ciutats romanes i van muntar la seva pròpia maqueta d’una domus romana. Quina estona més entretinguda i interessant!

VISITA DE 5È DE PRIMÀRIA DE L’ESCOLA SANT GABRIEL

Els alumnes de cinquè van visitar aquest dimarts el CIP per realitzar el taller de pre-història ¨Cap al neolític¨. Van contextualitzar el període amb un power point i després, van fer un taller on es van convertir en autèntics homes prehistòrics construint diferents tipus d’armes per caçar, tallar arbres…etc.

VISITA DE 1R D’ESO DE L’ESCOLA FEDAC

Aquest dilluns, els 31 alumnes de 1r de l’ESO de l’escola FEDAC van venir al CIP per fer dos tallers d’art i patrimoni relacionats amb el món antic. Aquests van ser: ¨Momificació: fem una mòmia¨i l’altre ¨Escriptura mesopotàmica¨. Van passar un bon matí aprenent un munt de coses de civilitzacions passades!!

VISITA DE P5 DE L’ESCOLA FEDAC

Avui els 26 alumnes de P-5 de l’escola FEDAC Ripollet han visitat el CIP per realitzar un taller d’art modern i contemporani. En aquesta ocasió, Kandinsky, pioner de l’art abstracte, ha estat l’artista protagonista. Segons ell, l’art anava directament lligat a la música que li servia d’inspiració. És per aquest motiu, que els alumnes han desenvolupat els seus propis quadres mentre escoltaven música clàssica per inspirar-se. Quins artistes estan fets!!