El Dia Internacional dels Museus

Aquest cap de setmana tenim una cita ineludible: la celebració del Dia Internacional dels Museus (DIM), un esdeveniment mundial organitzat anualment per l’ICOM (Consell Internacional dels Museus) des de 1977. La seva finalitat és sensibilitzar el gran públic en relació al paper que juguen els museus en el desenvolupament de la societat i es fa mitjançant un munt d’activitats com portes obertes, visites guiades, tallers, xerrades, concerts, itineraris…A més també se celebra la Nit dels Museus, una iniciativa del Consell d’Europa que enguany arriba a l’onzena edició, i en que més de quatre mil museus de quarant països, obriran les portes als ciutadans en horari nocturn.

Ripollet, a través del CIP, ja fa uns anys que se suma a ambdues iniciatives. Aquesta edició hi haurà dues temàtiques que centraran el gruix de les nostres activitats: el vi i la música. Amb la col·laboració d’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell, a través de les Nits de Música, la Societat Coral El Vallès, amb Veus del Vallès i la nova Escola de Música de l’entitat,  i el suport d’Enovin, oferim tot un programa variat i engrescador que esperem que us agradi.

A més, tots aquells que encara no heu visitat el Molí d’en Rata  o l’exposició de Les riuades de 1962, tindreu l’oportunitat de fer-ho.

Us deixem el cartell amb totes les activitats previstes. Us hi esperem!

Cartell Dia Internacional dels Museus Ripollet 2015_07.FH11