Juga amb la Història Sant Joan 2020

Vinga, que ja ho tenim aquí!! Sant Joan arriba amb molta precaució però ja hi som! Us proposem un Juga amb la Història que faci revetlla i que millor per aconseguir-ho que guarnir amb les nostres pròpies garlandes? Les podeu fer dels materials que vulgueu: de paper, cartolines, goma Eva, pasta seca, flors,…. tot allò que tingueu a casa i fins on arribi la vostra imaginació. Això sí, que siguin colors vius i llampants i que facin molta revetlla. Nosaltres us fem tres propostes.

Amb papers de diferents colors. Primer els retallem en tires llargues. Agafa cada tira per cadascun dels extrems i els uneixes, per fer-ho utilitza pega o zelo. Un cop unida la primera baga no oblidis enganxar la següent un cop l’hagis fet passar per la primera i així successivament.

Amb cintes adhseives de diferents colors i estampats. Necessiteu un cordill i cintes adhesives. Les retalleu a la mesura que us agradi en tires llargues i les doblegueu per la meitat per sobre del cordill. Aquestes garlandes les podeu posar per casa, en podeu fer de diferents mides. Les petites queden molt bé a la nevera o decorant les vostres fotografies i llibretes. Podeu utilitzar cordills o fils de diferents colors o textures. Aquestes garlandes també us poden servir per penjar a la paret les vostres fotografies de l’estiu.

Amb paper Pinotxo de diferents colors i un cordill o un fil. Retalleu els triangles a la mida que més un agradin. Us anirà bé que primer feu una plantilla amb un doble triangle dibuixat. D’aquesta manera quan retalleu el resultat el doblegareu per la meitat i la passareu per sobre el fil. Haureu d’utilitzar pega per adherir el paper al cordill o al fil.

Amb papers o cartolines de colors. Podeu retallar plantilles de figures geomètriques o altres elements, per exemple, com estrelles. A partir de les plantilles retalla tantes figures com vulguis que tingui la teva garlanda. Per unir les peces, que els pares us donin un cop de mà amb una agulla gruixuda i que facin passar les figures una a una pel fil o bé les podeu enganxar al fil amb pega.

JUGA AMB LA HISTÒRIA FEBRER 2020

TALLER ¨LA BELLESA A LA CULTUTA AFRICANA¨.

JUGA AMB LA HISTÒRIA. NOVEMBRE 2019

Taller ¨MENÚS DE GUERRA. CUINA DE RECURSOS¨.