PASSEJADES VIRTUALS

 

En aquest apartat un volen obrir les portes del CIP i del Molí d’en Rata perquè tot i estar tancats temporalment ens volem acostar a vosaltres i fer-vos participar del patrimoni de Ripollet que és molt ric. En aquesta secció trobareu diversos continguts multimèdia.

 

Visita virtual al Molí d’en Rata. Recorregut per les diferents dependències de l’edifici restaurat i el molí en marxa.

Passejada virtual per l’exposició “Andreu Solà, un ripolletenc a la Catalunya modernista”

Aproximació a la figura del pintor Andreu Solà i la seva obra per l’historiador de l’art Ricard Bru. Introducció d’Elena Vilalta. Amb la col·laboració de la Direcció General de Patrimoni Cultural de la Generalitat.

La mirada tàctil (vídeos accessibles): “Protagonistes, ripolletencs que deixen petjada”. Fem que els museus siguin accessibles. Per primera vegada, es poden visualitzar en format vídeo els personatges de l’exposició permanent en format vídeo.

 

* Presentació

* Andreu Solà i Vidal

* Emma Maleras

* Gaietà Renom

* Joan Creus i Molist 

* Josep Maria Brull

* Lluisa Sallent 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *