I diumenge: Uns romans ben salats!

Aquest diumenge al Juga amb la història parlarem de romans.  Sabeu d’on ve la paraula salari?  Doncs és un terme que utilitzaven els romans perquè pagaven a la gent amb sal.  D’aquesta manera va quedar que el salari és el pagament que un treballador rep per la seva feina.

Pels romans la sal era molt important i fins i tot van construïr la Via Salaria, un camí romà que anava des de les salitreres d’Òstia fins a la ciutat de Roma el 500 a.C.

CaesarsSalt

Si veniu diumenge al CIP, us parlarem de tot això i a més farem una recepta amb sal, que us podreu emportar a casa.  Cuina romana, història i patrimoni, però com sempre d’una manera lúdica i divertida.

Us podeu inscriure a molidenrata@ripollet.cat!  Encara queden algunes places lliures i recordeu que els pre-inscrits tindran preferència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *