CASTELL MEDIEVAL

Tipologia de l’activitat:  Educació artístic-cultural i patrimoni

S’adreça a:  Primària

Objectius del taller: 

  • Conèixer la jerarquització social.
  • Explicar com seria la forma de vida d’aquells habitants.
  • Anomenar els objectes de treball.
  • Observar reproduccions d’eines.
  • Aprendre amb els companys.

Què s’ofereix: La narració d’un conte amb la combinació d’un petit teatre on aniran apareixen personatges servirà per apropar-se a la vida en l’època medieval. A partir de la divisió de la classe en tres grups (oficis de la ciutat, cavallers i joglars) es treballaran diferents personatges medievals i les feines que desenvolupaven. La manipulació de reproduccions d’objectes ens permetrà identificar-les i relacionar-les amb l’ofici. L’observació de diferents reproduccions d’objectes relacionats amb el món cavaller els aproparà a aquesta classe social. Cada alumne s’elaborarà un escut nobiliari que representi un tret identificador de la seva família.

Calendari: Curs escolar a partir de novembre.

Preu: D’acord amb el que estableixin els Preus Públics de les Ordenances Fiscals vigents en el moment de la visita.

Més dades: Durada màxima 2h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *