JUGA I VESTEIX-TE

Tipologia de l’activitat:  Coneixement de l’entorn

S’adreça a:  Educació infantil

Objectius del taller: 

  • Conèixer l’evolució del vestit al llarg del temps.
  • Identificar diferents vestits segons les èpoques.
  • Conèixer els canvis en el menjar.
  • Experimentar els diferents jocs dels nens al llarg del segle XX.
  • Conèixer els diferents modes de vida al llarg del temps.
  • Exposar les conclusions a les que arriba cada grup de treball.
  • Respectar el patrimoni cultural.

Què s’ofereix:

A partir d’una xerrada introductòria i a través de preguntes es copsaran els preconceptes dels alumnes. A continuació es dividirà el grup-classe en tres grups de recerca que investigaran els següents temes: el vestit i els aliments de començaments de segle, dels anys 30 i dels anys 60. Amb la manipulació, observació i anàlisi de diferents vestits es reconeixerà la moda de cada època. Mitjançant els vestits s’aconseguirà una empatia amb les diferents èpoques. Gràcies a la reproducció d’un mercat, es podran identificar els aliments que es consumien al llarg del segle. Amb l’anàlisi de reproduccions d’aliments es descobreix l’evolució de la manera de cuinar i els ingredients usats. A partir de l’observació i manipulació de joguines s’ubicaran en el moment històric corresponent. A partir de jocs típics es recuperen les formes de divertir-se tradicionals.

Calendari: Curs escolar a partir de novembre.

Preu: D’acord amb el que estableixin els Preus Públics de les Ordenances Fiscals vigents en el moment de la visita.

Més dades: Durada màxima 2h.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *