II GIMCANA FOTOGRÀFICA. RIPOLLET, UN PASSEIG EN EL TEMPS

Diumenge es va inaugurar al Cip Molí d’en Rata, l’exposició “II Gimcana fotogràfica-Ripollet. Un passeig en el temps” amb la presència de membres de l’associació. També vam comptar amb l’assistència del regidor de Patrimoni i Memòria Històrica David Fontanals i Joan Serrano com a un dels autors de les fotografies que van servir de referència per fer la gimcana.

Una exposició que, com ha expressat el Regidor David Fontanals, té una gran importancia, ja que, la mirada al passat, sense perdre de vista el present, és l’eina que ens ha de servir per reflexionar sobre el futur. A més a més, cal remarcar l’esforç de sociabilitzar la fotografia per tal que la societat pugui gaudir-ne.

L’exposició és una mostra de diferents llocs de Ripollet veient l’abans i l’ara. Estarà temporalment al CIP per poder-la visitar.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *