JORNADES EUROPEES DE PATRIMONI 2017

Escape room, Coincidències insòlites, visita Molí d'en Rata

Cartell Jornades Europees de Patrimoni 2017

Aquest any 2017, les Jornades Europees de Patrimoni s’han celebrat el 7 i 8 d’octubre al nostre CIP Molí d’en Rata. L’objectiu de les jornades és l’apropament del patrimoni cultural local al públic general.

El dissabte, s’ha organitzat un Escape Room que va comptar amb una gran participació. Quatre grups han estat els responsables d’esbrinar l’enigma del robatori de la Joia del Museu.

Durant el diumenge, vam poder gaudir d’una visita teatralitzada al Molí d’en Rata, la visita guiada a l’exposició “Coincidències insòlites. El collaret viatger” amb el taller familiar “El collaret viatger: Fabricació d’un collaret” i la visita guiada a l’exposició “Maquetisme de Ripollet. Una mirada al món de les reproduccions en miniatura” i taller familiar “Les cases al llarg del temps a través de Maquetes”.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *