Taula rodona “Treball-poble-patrimoni”

Demà dimecres 21 d’octubre, a la sala de conferències del CIP, podreu assistir a la taula rodona “Treball-poble-patrimoni” amb la presència de l’antropòleg Manuel Delgado i de treballadors de fàbriques com Mir Miró (Francisco Enciso), Surtex i Manufacturas del pantalón “la fàbrica dels pantalons” (Piedad Hernández) o Sintermetal (Ramón Martos), que ens explicaran les seves experiències personals i professionals en aquestes industries. La taula estarà moderada per la periodista Àngels Leiva i s’obrirà torn de paraules al públic perquè tothom hi pugui participar. En acabar, Amics del teatre recitarà alguns poemes del llibre La Fàbrica, de Miquel Martí i Pol.

IMG_0785

Aquesta activitat, juntament amb les que es van realitzar els dies 9 i 10 d’octubre dins del marc de les Jornades Europees de Patrimoni, vol ser l’inici d’un treball de recerca que ens permeti recuperar aquesta part tan important de la nostra història local, com és el patrimoni obrer i industrial.

Durant la setmana us deixarem un recull d’imatges de tot el que han donat de sí aquestes jornades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *