Patrimoni Industrial per les Jornades Europees

Des del CIP estem treballant en les Jornades Europees del Patrimoni 2015, que aquest any canvien de cap de setmana i es celebraran els dies 9, 10, 11 i 12 d’octubre. La temàtica triada per aquesta edició és el Patrimoni Industrial.

Molt aviat us explicarem quines són les activitats previstes a Ripollet. Per ara us avancem que estem preparant una taula rodona que serà l’inici de tot un treball de recerca al voltant de les fàbriques i de la gent que hi treballava.

Per això hem fet una crida a la població. Si teniu fotografies, documents o senzillament ens voleu explicar les vostres experiències i testimonis, poseu-vos en contacte amb el Molí d’en Rata. Tots i totes sou importants i necessaris per recuperar i explicar el nostre patrimoni.

Cartell treballadorso

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *