La Festa Major al Molí d’en Rata

Marxem de vacances, però abans us volem oferir la informació d’aquelles activitats que organitzem des del CIP per la Festa Major.

DISSABTE

– A les 10.00. Itinerari Els inicis del creixement de Ripollet. Passejarem pels carrers del nucli antic de Ripollet i observarem la trama urbana, parlarem de com es va anar desenvolupant al llarg dels segles, de la importància de la Sagrera, dels encreuaments de camins, dels mercats,  i us explicarem algunes històries curioses com la de Guillem de Ripollet.

Si hi voleu participar és important que ens aviseu prèviament al correu electrònic del CIP molidenrata@ripollet.cat

DIUMENGE

– De 10.00 a 14.00 Portes Obertes al CIP i al Molí d’en Rata

– A les 10.30. Visita guiada al Molí d’en Rata

– De 11.30 a 13.30 Jocs Tradicionals i la visita d’una convidada molt especial, la Ratona Ona de la Biblioteca visitarà el Molí d’en Rata i ens ensenyarà els seus contes.

–  A les 12.00 Tast de cava. Cal inscripció prèvia al 93594 60 57 o bé a molidenrata@ripollet.cat. En cas que la demanda superi l’oferta, realitzarem un sorteig públic al Centre Cultural.

DILLUNS

– De 10.00 a 14.00 Portes Obertes al CIP i al Molí d’en Rata, amb visites guiades al moli i a l’exposició “Les riuades de 1962”.

Us deixem l’enllaç del programa sencer de la Festa Major 2015. Ens veiem a la tornada i aprofitem per desitjar-vos un molt bon estiu!!!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *