FANTÀSTICS NIT I DIA DELS MUSEUS

Aquest cap de setmana el CIP ha estat farcit d’activitats i ple de gent. La Nit dels Museus va començar amb una visita guiada a l’antic molí fariner, després vam fer unes Nits de Música amb l’Àngel Esteve i el Rafel López de l’Associació d’Espectadors del Teatre del Mercat Vell. Els van acompanyar l’historiador Ramon Martos i l’enòleg Jordi Carbonell, director de producte d’Enovin. Història, música i emocions es van barrejar al voltant del tema central: el vi!

Mentre preníem una copa de cava, tastàvem les Rodes de molí o bé degustàvem un tradicional pa amb vi i sucre, Veus del Vallès ens va oferir una sessió ben divertida sobre cançons vinculades al món del vi.

Diumenge visites guiades, portes obertes i un taller de veu sobre els sons de la vinya vinculat a la Joia del Museu,  una activitat on es van barrejar avis que ens explicaven les eines i estris del món vinícola, visitants al museu i alumnes de l’escola de música. Per finalitzar un engrescador taller de rap a la sala d’exposicions del museu. Us en deixem algunes imatges!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *