El gran Leonardo da Vinci, l’inventor

Leonardo da Vinci és d’aquells personatges polifacètics  que gairebé tothom coneix per una o moltes de les seves diferents facetes. Pintor, escultor, arquitecte, botànic, científic i també, un fantàstic inventor. leonardosm_thumbLeonardo va ser un personatge excepcional, un geni! Fa cinc-cents anys va imaginar un món ple d’objectes que només es van fer realitat al llarg del segle XX.  Aquest diumenge dia 22 a les 12.00, dins del Juga amb la Història, el coneixerem una mica més i dissenyarem un d’aquests invents. Recordeu que per apuntar-vos’hi heu de trucar al 93 594 60 57 fins el divendres al migdia o bé enviar un correu electrònic a molidenrata@ripollet.cat. Queden molt poquetes places! Us hi esperem!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *