Els alumnes de l’escola Abat Marcet de Terrassa fan pa al CIP

Avui han estat els alumnes de 3er de l’escola Abat Marcet de Terrassa els que han vingut a veure el molí d’en Rata. Han arribat allà les 10 i després de visitar el molí, veure la sala de les moles, la cuina on han parlat de la vida quotidiana, els pans del món i els diferents tipus de cereals que podem consumir, han fet una estona d’esbarjo a la zona enjardinada. Quan han pujat a la sala de tallers, venien amb les forces renovades per posar-se a pastar amb energia i fer-se el seus propis pans. No és una tasca gens fàcil i s’han adonat de com és de complicat fer de forner. Però com que hi han posat moltes ganes, els han sortit uns pans boníssims i divertits!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *