L’escola Octavi Paz de Barcelona ens visita!

Ahir dijous dia 4 d’abril ens van visitar 45 nens i nenes de 1er i 2n curs de l’Escola Octavi Paz de Barcelona i s’ho van passar d’allò més bé. Primer van veure el molí, un grup la part de la sala de les moles i l’altre grup, l’exposició El pa de la diversitat. Van descansar una mica mentre esmorzaven i corrien per la zona enjardinada del molí. Després van fer canvi de grup i van seguir aprenent un munt de coses.
La tercera part de la jornada va estar d’allò més divertida. Van poder fer el seu propi pa i emportar-se’l a casa ben cuit. Abans de marxar, però, van dinar i gaudir d’allò més a la zona de parc Oriol Martorell. Aquesta escola ja ens ha visitat altres vegades i esperem que ho segueixin fent!
DSC01691

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *