Andy Warhol i Pop Art per als alumnes del CEIP Tatché

Els dies 14 i 15 de març, els alumnes de 3er curs del CEIP Enric Tatché han participat al CIP Molí d’en Rata del taller sobre Andy Warhol.
Primerament han après qui era l’Andy Warhol, on va néixer, on va viure i de què treballava. Hem parlat també de que són les avantguardes i perquè un artista es considera d’avantguarda. I concretament, han après que és el Pop Art, aquesta manifestació artística en la que es pintaven coses del món quotidià i de la cultura de masses. Veure representats personatges com Superman o Mickey Mouse i obres inspirades en pots de sopa de la marca Campbell’s o les capses de sabó Brillo, han servit per apropar-los de manera fàcil aquest artista.
Després de tota aquesta part més teòrica, han desenvolupat la part més pràctica i després de treballar amb ganes una bona estona, cadascun d’ells ha fabricat la seva pròpia capsa Brillo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *