Visita d’alumnes de França

El passat dimarts dia 12 de març, un grup de 32 alumnes de 2n d’ESO de l’escola Arsène Lambert de Lencloîre, a uns 30 km de Poitiers, van visitar el Molí d’en Rata. Aquests nois i noies han passat cinc dies a Ripollet fruit de l’intercanvi que realitza el seu institut amb els alumnes de francès de l’IES Can Mas. Durant aquesta setmana s’han allotjat a les cases dels alumnes ripolletencs i l’intercanvi es farà el proper dia 9 d’abril, quan els alumnes de Ripollet viatgin cap a Lencloîre.Durant la seva visita al CIP els nois i noies van aprendre com funcionava el molí, van fer pa i van visitar l’exposició permanent “Protagonistes: Ripolletencs que deixen petjada” i  l’exposició temporal “50 anys de les riuades”, fent d’aquesta manera, un petit tast de la història del nostre municipi.

Esperem que aquests nois i noies hagin gaudit de la seva estada a Ripollet!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *