TALLER DEL MON MEDIEVAL: ELS CAVALLERS

Avui han estat els nens i nenes de 1er de l’escola Sant Gabriel els que han vingut a realitzar un nou taller, els Cavallers al món medieval. La Xisca, la nostra monitora, els ha explicat els estaments socials de l’edat mitjana i els llocs es on podien trobar els diferents personatges. Monestirs, ciutats, camp i castells i també reis, camperols, damiseles, alt i baix clere, cavallers, escuders, patges i gent d’oficis, tots han tingut el seu moment. Després han passat a la nostra sala de tallers on han fet el seu propi escut. N’hi havia de tots colors i els han quedat molt bonics!. Per acabar, tot utilitzant diverses disfresses, han fet ells mateixos de reis,cavallers i dames i s’han erigit cavallers del regne de Ripollet! I és que no oblidem que aquesta setmana estem de Carnaval!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *