Arxiu mensual: maig de 2020

CULTURA FASE 1

Entrem a la Fase 1. A poc a poc tornem als museus! A partir d’avui podeu visitar el CIP Molí d’en Rata demanant cita prèvia, a la vegada que podeu seguir visitant els nostres recorreguts virtuals a través del nostre bloc i de l’enllaç:

http://ripollet.cat/asp/content.asp?id=31925

També podeu seguir les diferents accions patrimonials que estem fent a les xarxes, perquè les activitats del Museu no s’aturin. Estigueu atents perquè anirem treient noves propostes.

Us deixem la informació sobre el funcionament dels equipaments culturals en la Fase 1.

 

 

DIM CHALLENGE

Us apunteu??

View this post on Instagram

Amb motiu del Dia Internacional dels Museus el proper 18 de maig, us proposem participar en el #DIMchallenge. El challenge és un repte que consisteix en la recreació d’una obra d’art. En aquest cas, les 3 obres triades són del pintor ripolletenc Andreu Solà. Participar-hi és ben senzill: 1. recrea des de casa teva alguna d'aquestes 3 obres. 2. posa’t a la pell dels protagonistes o bé fes servir el que tinguis a casa. 4. puja a les teves xarxes una imatge que inclogui l’obra original i la teva interpretació o bé només la recreació. 5. comparteix el resultat amb l'etiqueta #DIM20Ripollet El termini és fins el proper 24 de maig. Tots els participants entrareu en un sorteig d'alguna activitat relacionada amb el patrimoni i la història. #DIM2020 #museumchallenge #MuseumWeek #museumweek #challenge #museumfromhome #tornaremalsmuseus

A post shared by Ripollet Cultura (@ripollet_cultura) on

 

 

 

DIM 2020: JUGA AMB LA HISTÒRIA

JUGA AMB LA HISTÒRIA DIM/2020

Amb motiu del #DIM20Ripollet volem fer un Juga amb la Història virtual i us proposem un repte: que us féu a casa, amb els materials que tingueu, un collaret neolític! Sí, ho heu llegit bé!
Aquests ornaments que trobem en enterraments neolítics presenten diferents llargades i combinacions de materials. Volem que feu servir la vostra imaginació i que us féu el vostre collaret. Podeu utilitzar: paper, pasta seca, fusta, cartró, goma eva, feltre…. Us deixem algunes idees. Animeu-vos a fer-los i penjar les vostres fotografies amb l’etiqueta #DIM20Ripollet.
En aquest Juga us volem llençar un altre repte: sabeu quina relació pot tenir un collaret neolític amb Ripollet? Segur que us ho esteu preguntant. Estigueu atents a les xarxes i us ho explicarem! #TornaremAlsMuseus #DIM2020 #Ripollet