Arxiu mensual: juny de 2019

ESPAIS AMB ENCANT 2019

Ripollet s’omple de flors, música, teatre, poesia per celebrar els Espais amb Encant 2019. Aquest esdeveniment festiu dóna la benvinguda al bon temps i que es fa coincidir amb la festivitat del Corpus i les catifes florals.

L’any 2019, amb motiu de la celebració de l’any scènica, s’ha volgut relacionar el patrimoni històric del poble amb les diferents disciplines artístiques. La intenció és valorar els espais de Ripollet, públics o privats, que es desconeixen o sovint passen desapercebuts, però que tenen alguna singularitat, una història o bé un encant especial.

Des del CIP Molí d’en Rata volem donar les gràcies al gran nombre d’associacions, entitats i particulars que s’han sumat en la dinamització de la festa i que han permès que la ciutadania conegui el patrimoni local d’una manera lúdica i festiva.

 

VISITA ELS SOLETS, 1-2 anys

Visita-taller al Molí d’en Rata.

Aquest matí ens han vingut a visitar com cada any els petits de Els Solets. Rebre a aquest petits d’1 i 2 anys és molt engrescador i veure com escolten les explicacions, contesten les preguntes i participen de l’activitat és molt interessant. Aprenen coses noves i gaudeixen donant forma a la masa. És un matí diferent!!

 

VISITA INS CAN MAS. 1R ESO

Visita-taller al Molí d’en Rata.

Un centenar de nens de 1r d’ESO de l’institut Can Mas ens han visitat al llarg de tres matins per fer la visita al Molí d’en Rata i el taller de pa. Aquestes visites estan dintre del crèdit de síntesi sobre Ripollet ¨Ripollet, la nostra vila¨que han fet aquest curs. De ben segur que han après coses molt interessants del Ripollet antic.

Benvinguts a Pagès 2019

Visita i taller al Molí d’en Rata de Ripollet.

Per tercer any consecutiu, el Molí d’en Rata ha participat dins del programa ¨Benvinguts a pagès¨ organitzat per la Generalitat de Catalunya amb el suport dels Consorcis de Turisme de les diferents comarques.

Aquest any més de 120 persones, provinents de diferents municipis de Catalunya, han participat de la visita al nostre molí fariner i del taller de pa. Ha estat un plaer gaudir tots plegats d’aquesta activitat!

Malauradament un bon grapat de famílies s’han quedat sense poder visitar-nos per la capacitat limitada de l’activitat. Desitgem que en les futures edicions puguem comptar amb la seva presència per fer del Benvingut a Pagès una activitat que perduri en el temps.

Us deixem unes quantes fotos del que ens va deixar el matí de diumenge!!

Consulteu aquí per tenir més informació sobre la iniciativa de Benvingut a Pagès.

VISITA ESCOLA FEDAC. 4T

Taller ¨Salvador Dalí, l’artista¨.

Avui els alumnes de quart de l’escola FEDAC han estat fent el taller sobre Salvador Dalí per conèixer la vida i obra d’aquest gran artista. Han parlat de la seva vida i com la Gal·la va ser la seva musa. Treballant diferents obres han conegut algunes de les diferents etapes que va tenir al llarg de la seva vida i han acabat elaborant una obra inspirada en el món dalinià.

 

 

VISITA ESCOLA ENRIC TATCHÉ. 3R

Taller ¨Salvador Dalí: l’artista¨.

Aquest matí els 50 alumnes de 3r de primària de l’escola Tatché han estat al CIP Molí d’en Rata per fer el taller sobre Dalí. Els hi han explicat la vida d’aquest pintor i les diferents etapes que va tenir al llarg de la seva carrera. Han treballat la simbologia d’algunes de les seves obres més representatives i han acabat sent uns artistes.