Arxiu mensual: maig de 2019

VISITA ESCOLA FRANCESC ESCURSELL. P-3

Taller ¨El món de Joan Miró¨.

Els alumnes de P-3 de l’Escursell han acabat la setmana escolar visitant-nos per fer el taller sobre Joan Miró. Han visualitzat les seves obres més representatives i han treballat amb els elements i símbols que utilitzava. Per acabar, cadascú ha fet la seva obra.

 

 

VISITA ESCOLA J.M GINESTA. 6È

Taller ¨El món de Pablo Picasso¨.

Els alumnes de sisè de l’escola Ginesta ens han visitat dos matins per tal de conèixer i treballar la figura de Pablo Picasso. Han parlat de les diferents etapes en la seva obra, de les tècniques que feia servir i han treballat el collage. Amb la realització de les fitxes han fixat els continguts que han après.

VISITA ESCOLA ENRIC TATCHÉ.5È

Taller ¨L’antic Egipte¨.

Dilluns 20 i ahir dilluns 27, els alumnes de cinqué de l’escola Tatché han estat fent el taller sobre l’antic Egipte per tal de reforçar l’àrea de medi social ja que estan fent el projecte: Estudi de les grans civilitzacions- Edat antiga. Han parlat de l’estructura social faraònica i de la forma de vida. Han conegut la tumba de Tutankhamon, l’escriptura jeroglífica i com era un temple per poder entendre les seves creences religioses.

JUGA AMB LA HISTÒRIA. MAIG 2019

Taller ¨Elabora el teu perfum¨.

Aquí teniu unes fotos del taller!!

VISITA ESCOLA ENRIC TATCHÉ. 4T

Taller ¨El món de Salvador Espriu¨.

Dilluns dia 20, divendres 24 i ahir 27, els alumnes de quart de l’escola Tatché han estat coneixent la figura d’en Salvador Espriu per lligar-ho amb el treball d’aula dins l’assignatura de català. Han conegut a aquest escriptor català i han descobert el valor de les paraules per poder expressar sentiments així com a comunicar idees per relacionar-se amb altres pot ser una eina de socialització.

VISITA ESCOLA ABAT MARCET. TERRASSA 3R

Visita-taller al Molí d’en Rata.

Aquest matí ens han visitat els 50 alumnes de tercer de primària de l’escola Abat Marcet de Terrassa. Un cop visitat el molí per conèixer com funcionava, qui i com vivien i haver conegut diferents tipus de cereals així com els diversos tipus de pa segons els països, han passat a la sala de tallers per fer el taller de pa.

EL DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS I LES NITS DE MÚSICA 2019

El Dia Internacional dels Museus, el 18 de maig, és una celebració a escala mundial que té lloc anualment des del 1977 amb l’objectiu d’apropar als ciutadans la tasca que fan els museus com a institucions al servei del desenvolupament de la societat, de la cooperació i de l’enriquiment de les cultures.

Aquest any 2019,  el Dia  Internacional dels Museus i les Nits de música han tingut un programa molt específic vinculat amb l’any Scènica. D’aquesta manera, el públic ha pogut gaudir d’un conjunt d’activitats gratuïtes vinculades a l’Emma Maleras i al món del Teatre.

Gràcies a tots aquells que heu participat i heu fet possible aquesta celebració un any més.

 

VISITA ESCOLA FEDAC. 1R

Taller ¨El món de Salvador Dalí.¨

Avui han estat els alumnes de primer de l’escola FEDAC els que ens han visitat per conèixer al gran Salvador Dalí. Han identificat a l’artista així com al personatge. Han parlat dels símbols que utilitzava relacionant-los amb les seves obres i han treballat amb ells.

VISITA ESCOLA FEDAC. P-4

Taller ¨Juga i vesteix-te com fa 100 anys¨.

Aquest matí els nens i nenes de P-4 de l’escola FEDAC han estant coneixent les diferències entre com vivien els nostres besavis, avis i pares. S’han vestit com ells ho feien, han parlat de què  menjaven i la millor part he estat quan han jugat com ells jugaven.

 

VISITA ESCOLA SANT GABRIEL. 5È I 6È

Taller ¨El món dels ibers¨.

Ahir i avui els alumnes de cinquè i sisè de l’escola Sant Gabriel ens han visitat per tal de fer el taller sobre els ibers ja que, enguany, estan realitzant el projecte ¨Mare nostrum¨sobre les civilitzacions antigues. Han aprés com eren els seus poblats, els rituals que practicaven, quines costums tenien i quines creencies religioses entre d’altres coses.