Arxiu mensual: març de 2019

VISITA ESCOLA ENRIC TATCHÉ. 4T

Taller ¨El món de Pablo Picasso¨.

Per acabar la setmana ens ha visitat el tercer grup de 4t de primària de l’escola Tatché. Han aprés a valorar la figura i obra de Picasso, a reconèixer les tècniques que feia servir i les diferents etapes. Utilitzant la tècnica del collage han construit algunes de les seves principals obres i mitjançant unes fitxes han fixat els continguts.

 

VISITA ESCOLA SANT GABRIEL, P-4

Taller ¨El món de Pablo Picasso¨.

I juntament amb els seus companys de P-3, els nens de P-4 han estat fent el taller sobre Picasso. El Frank els hi ha explicat qui va ser aquest gran artista i els hi ha ensenyat algunes de les seves obres més importants així com les diferents èpoques que va tenir. Han acabat l’activitat fent la seva pròpia obra amb la Jacqueline com a protagonista.

 

VISITA ESCOLA SANT GABRIEL, P-3

Taller ¨El món de Kandinsky¨.

Els alumnes de P-3 del Sant Gabriel han gaudit aquest matí amb el taller per conèixer l’artista Kandinsky. Han treballat amb figures geomètriques, els colors, molt importants a les seves obres i han acabat fent una activitat pràctica utilitzant formes i colors com si del mateix Kandinsky es tractés.

VISITA ESCOLA FEDAC RIPOLLET. 5È I 6È

Taller ¨La revolució francesa¨.

Dins la marató de tallers d’història que estan fent els alumnes de cicle superior de primària de l’escola Fedac, en aquesta ocasió ha estat el taller per conèixer el que va implicar la revolució francesa per als seus protagonistes. Han classificat diferents estaments i classes socials, han parlat dels problemes que la societat va traslladar al rei així com del poder que aquest tenia i les causes que van portar als ciutadans organitzar-se fins arribar a la presa de la Bastilla i del palau de les Tulleries.

VISITA ESCOLA J. M GINESTA. P-5

Taller ¨El món de Pablo Picasso¨.

Amb els grups de P-5 acabem les visites del cicle d’educació infantil de l’escola Ginesta. Al igual que els seus companys, han fet el taller per conèixer al gran Picasso i els nostres monitors els hi han explicat un munt de coses i els han ajudat a fer la seva pròpia obra d’art.

VISITA ESCOLA FEDAC RIPOLLET. 5È I 6È

Taller ¨Els canvis de l’edat moderna¨.

Aquest divendres i per acabar la setmana, els alumnes de cinquè i sisè del l’escola Fedac han estat fent el taller sobre els canvis que es van produir per arribar a l’edat moderna. Han fet treball de recerca, un joc deductiu a l’entorn dels productes i rutes comercials de l’època i han exposat les conclusions a les que han arribat.

 

VISITA ESCOLA SANT GABRIEL. P-5

Taller ¨El món de Joan Miró¨.

Aquest matí els alumnes de P-5 de l’escola Sant Gabriel han visitat el CIP Molí d’en Rata per tal de conèixer la figura de Joan Miró. Han conegut les seves obres més importants així com els símbols i elements que feia servir. Han acabat fent un taller pràctic i s’ho han passat d’allò més bé.

ITINERARI PEL NUCLI ANTIC DE RIPOLLET. ESCOLA ENRIC TATCHÉ. 4T

Itinerari pel nucli antic de Ripollet.

Els alumnes de 4t de primària han realitzat durant tres matins l’itinerari pel nucli antic de Ripollet. La torre Calvet, la baixada dels Corbs o l’esglèsia, entre d’altres, són punts de l’itinerari on han fet parades per tal de conèixer la seva història.

 

ITINERARI PEL NUCLI ANTIC DE RIPOLLET. CPNL RIPOLLET NIVELL BÀSIC

Itinerari pel nucli antic de Ripollet.

Aquesta tarda, una quincena d’alumnes del nivell bàsic de l’oficina de català de Ripollet, han fet la passejada per la zona antiga del poble per tal de conèixer part de la història i anècdotes sobre diferents llocs que la nostra monitora els ha explicat. Segur que han après un munt de coses interessants.

VISITA ESCOLA J.M GINESTA. P4

Taller ¨El món de Pablo Picasso¨.

Avui dimarts han estat els alumnes de P-4 de l’escola Ginesta els que han estat fent el taller sobre Picasso. Al igual que els seus companys han conegut qui va ser aquest pintor, algunes de les seves obres més importants i han fet un taller utilitzant diferents tipus de tècniques plàstiques.