Arxiu mensual: novembre de 2017

VISITA ESCOLA GASSÓ I VIDAL. P-3, P-4 I P-5

Juga i vesteix-te com fa 100 anys

Durant aquesta setmana hem rebut els tres grups d’infantil de l’escola Gassó i Vidal per realitzar aquest taller en que els hi han explicat com era la indumentària dels segle passat, convertint-se alguns d’ells mateixos en avis i besavis, així com els diferents tipus de joguines que han pogut posar en pràctica.

VISITA ESCOLA FEDAC RIPOLLET. P-5

Molí d’en Rata

Els alumnes de P-5 de l’escola FEDAC han vingut a conèixer el nostre molí fariner. L’espigueta els ha explicat el procés des de que es planta el blat fins que obtenim la farina i desprès han gaudit de fer la seva pròpia màscara de rateta.

VISITA ESCOLA GASSÓ I VIDAL. P-4

El món d’Antoni Gaudí

Aquest matí els alumnes de P-4 de l’escola Gassó han estat al CIP Molí d’en Rata per tal de conèixer qui va ser Antoni Gaudí: un dels arquitectes modernistes català més conegut amb una obra personal e imaginativa, que troba la seva principal inspiració a la natura.

VISITA ESCOLA GASSÓ I VIDAL. P-5

El món de Pablo Picasso

Avui han estat 21 alumnes de P-5 de l’escola Gassó i Vidal qui han passat pel CIP per conèixer una mica més a Picasso, un dels pintors més important del segle XX. Va ser un autor amb una creativitat  molt important amb la voluntat de recerca en el àmbit creatiu. Han parlat de les diferents etapes al llarg de la seva vida així com de les diferents formes d’expressió plàstica que va treballar. Finalment han fet la seva pròpia obra.

VISITA ESCOLA GASSÓ I VIDAL. P-3

El món de Joan Miró

Aquest matí ens han visitat 20 nens de P-3 de l’escola Gassó. Els hi han explicat els aspectes més rellevants a la vida de Miró. Han conegut els símbols més utilitzats per l’artista a la seva obra i per finalitzar han experimentat amb les tècniques, els traços i els colors, utilitzant diferents pinzells per tal de recrear línies primes, gruixudes, rectes… tal i com ell ho feia.

VISITA ESCOLA FEDAC. 1R

¨Què és una casa?¨

En aquest taller els nens han après l’origen de la paraula ¨casa¨ i què entenem com a tal. Han descobert com les cases també han anat canviant segons les diferents èpoques i com poden ser diferents segons el estatus social. Mitjançant diferents maquetes han observat les diferències entre elles.

VISITA ESCOLA FEDAC. 2N

El món de Vincent Van Gogh

Els alumnes de segon han realitzat el taller¨El món de Vincent Van Gogh.  Han pogut conèixer una mica més l’obra d’aquest autor i amb l’ajut de material gràfic que reprodueix algunes de les principals obres, han treballat per grups aspectes relacionats amb la temàtica, colors i
tècnica utilitzats. Per acabar, s’han convertit en autèntics artistes.

JUGA AMB LA HISTÒRIA: VOLS FER LA TEVA CALACA?

El taller familiar “Vols fer la teva calaca?”  va ser tot un èxit!

A Mèxic, el dia dels morts és una data festiva molt esperada! És un moment familiar per compartir records, anhels i aspiracions. Les famílies i els amics fan ofrenes als seus difunts, mengen xocolata i calaveres de sucre!

I és així com volíem celebrar-ho al CIP Molí d’en Rata! Gràcies a tots i totes per compartir amb nosaltres una tradició tan festiva! A Ripollet tenim veritables artistes! No us sembla?