Arxiu mensual: setembre de 2015

Homenatge a Victor Jara

Demà dimecres es retrà homenatge al cantautor xilè Víctor Jara, amb motiu del 42è aniversari del seu assassinat durant la dictadura militar xilena. L’acte està organitzat per les regidories de Polítiques LGTBI i de Patrimoni i Memòria Històrica i es durà a terme a partir de les 12 hores amb la participació del periodista i activista xilè Victor Hugo Robles.

Per més informació: Homenatge Victor Jara

ripollet-memo-homenatge-victor-jara-160915


Patrimoni Industrial per les Jornades Europees

Des del CIP estem treballant en les Jornades Europees del Patrimoni 2015, que aquest any canvien de cap de setmana i es celebraran els dies 9, 10, 11 i 12 d’octubre. La temàtica triada per aquesta edició és el Patrimoni Industrial.

Molt aviat us explicarem quines són les activitats previstes a Ripollet. Per ara us avancem que estem preparant una taula rodona que serà l’inici de tot un treball de recerca al voltant de les fàbriques i de la gent que hi treballava.

Per això hem fet una crida a la població. Si teniu fotografies, documents o senzillament ens voleu explicar les vostres experiències i testimonis, poseu-vos en contacte amb el Molí d’en Rata. Tots i totes sou importants i necessaris per recuperar i explicar el nostre patrimoni.

Cartell treballadorso

 

Comença el curs escolar

Un cop acabada la Festa Major, al CIP ja comencem a preparar totes les activitats per al nou curs escolar. Durant aquests dies anirem penjant totes les activitats ofertades a l’apartat Oferta Educativa del nostre bloc.

Mentre les podeu consultar a la Guia d’Activitats Educatives de la web municipal www.ripollet.cat

I per a qualsevol consulta, no dubteu en contactar amb nosaltres!