Arxiu mensual: desembre de 2014

TALLER DE MATISSE REALITZAT PELS ALUMNES DE 1ER DE L’ESCOLA FRANCESC ESCURSELL

El 2 de desembre ens va visitar un grup de 1er de l’escola Escursell i dijous passat i avui han estat els altres dos grups els que han realitzat el taller de Matisse. Després de visualitzar un powerpoint a la sala d’audiovisuals han passat a la sala de tallers i han fet la seva particular obra d’art inspirada en el color tal com feia el propi pintor.Uns em deixem unes fotos.

El CIP Molí d’en Rata estrena bloc!

Benvolgut usuari,

Sigues benvingut al bloc oficial del CIP Molí d’en Rata.  Des d’aquí compartirem les activitats que s’hi fan, qui el visita o quins recursos s’hi ofereixen. Et parlarem del patrimoni de Ripollet i t’anirem presentant Els tresors del Molí.  Però també serà el lloc en el que et demanarem la teva col·laboració per dur a terme accions ben variades. Alhora serà un espai on publiquem tot allò que tingui a veure amb patrimoni i ens sembli que pugui ser del teu interès.

L’objectiu principal de tot plegat? que entre tots i totes vetllem per protegir i difondre el nostre patrimoni, un bé que ens és comú.

Tot just comencem a caminar en aquest nou projecte, per això, durant un breu temps, es podrà seguir encara el bloc http://molidenrata.blogspot.com.es/.

Iniciem una nova aventura. T’hi vols afegir?

TALLER DE PIET MONDRIAN REALITZAT PELS ALUMNES DE P-5 DE L’ESCOLA GASSÓ I VIDAL

Aquest matí, tot i la pluja, els alumnes de P-5 del Gassó han baixat fins al CIP Molí d’en Rata per realitzar un taller sobre el pintor Piet Mondrian màxim exponent de l’art abstracte. Un cop han conegut algunes nocions bàsiques de la filosofia d’aquest artista com per exemple que mai utilitzava el color verd, s’han posat mans a l’obra…

TALLER DE MATISSE REALITZAT PER UN GRUP DE 1ER DE L’ESCOLA F. ESCURSELL

Aquest matí ha passat pel CIP Molí d’en Rata el primer grup de 1er de l’escola Francesc Escursell per tal de portar a terme el taller d’art modern i contemporani ¨Matisse: pintant rentallant.¨ Us hem deixem unes fotos!!