VISITA ESCOLA FEDAC. P-5

Taller ¨El món de Joan Miró¨.

Els alumnes de P-5 de l’escola FEDAC han estat al CIP per conèixer qui va ser en Joan Miró. Han après com expressava sentiments amb coses tan sencilles com una lluna, un estel, figures de nens i nenes o un ull i utilitzant diversos colors podian significar coses diferents. Després han fet ells mateixos un dibuix intentant imitar a l’artista.

 

VISITA ESCOLA TIANA DE LA RIBA. 5È i 4T

Taller ¨Caçadors i pagesos a la prehistòria¨.

Divendres passat els alumnes de cinquè i avui els de quart de l’escola Tiana han passat pel CIP per fer el taller ¨Caçadors i pagesos a la prehistòria¨. Dividits en diferents grups han treballat les característiques dels homínids antics, com era una cabana neolític i amb reproduccions d’eines de sílex, pedra, ceràmica, os… s’han apropat a la tecnologia del Paleolític i Neolític. Han estat uns matins per aprendre moltes coses. Intentar fer foc ha estat un dels moments més especials.

VISITA ESCOLA FEDAC, 1R-2N

Taller ¨Juga i vesteix-te com fa 100 anys!!”

Els alumnes de primer i segon de l’escola FEDAC ens han visitat per fer el taller ¨Juga i vesteix-te com fa 100 anys!!¨. Un cop més, doncs aquest ha estat un dels tallers amb més demanda aquest curs, el nostre monitor els hi ha explicat com es vivia fa 100 anys: com es vestien, quins aliments utilitzaven i a quins jocs jugaven. Ha estat un matí molt engrescador.

VISITA ESCOLA ESCURSELL 2N

Taller ¨Juga i vesteix-te com fa 100 anys!!”

Els alumnes de segon de l’escola Escursell han estat ahir i avui realitzant el taller per aprendre com es vestien, què menjaven i a què jugaven els nostres besavis, avis i pares. Han pssat una estona molt divertida on han aprés moltes coses que no coneixien.

VISITA ESCOLA FEDAC. 5È

Taller ¨Descobreix el romànic¨.

Aquest matí ens han visitat 23 alumnes de cinquè de primària de l’escola FEDAC per conèixer amb una mica més de profunditat l’art romànic i l’època medieval. Han interpretat la iconografia més representativa així com els diferents aspectes artístics de l’època.

VISITA ESCOLA ESCURSELL. 1R

Taller ¨Juga i vesteix-te com fa 100 anys!!¨

Divendres passat i aquest matí han vingut els alumnes de primer de primària de l’escola Escursell per fer el taller ¨Juga i vesteix-te com fa 100 anys¨. Un cop més, els nens han conegut les diferències entre la roba que portaven els seus avis i besavis així com els tipus d’aliments que ara tenim i abans no existien i les diferències el la dieta en funció del que tenien. Per acabar han pogut jugar amb diferents jocs com jugaven els nens fa més d’un segle i han passat una molt bona estona.

VISITA ESCOLA FEDAC. 4T

Taller ¨El món de kandinsky¨

Els alumnes de quart de primària de l’escola FEDAC Ripollet han estat aquest matí realitzant el taller sobre Kandinsky. Han treballat sobre la seva obra, la influència de les formes i els colors així com algunes de les tècniques que utilitzava.

VISITA ESCOLA TATCHÉ. 5È

Taller ¨El món dels Ibers¨.

Entre ahir i avui, els alumnes de cinquè de primària de l’escola Enric Tatché han realitzat el taller sobre els ibers per tal de conèixer més la seva forma de vida. Han identificat les diferents tribus ibèriques, elemenst arqueològics, han analitzat el sistema d’enterrament que utilitzaven o fins i tot, l’impacte que va tenir la romanització sobre el poble iber. Mitjançant maquetes i reproducions d’elements de l’època han treballat les principals activitats econòmiques així com la seva forma de vida.

 

 

VISITA ESCOLA FEDAC. 3R

Taller ¨El món de Kandinsky¨.

Ëls alumnes de 3r de primària de l’escola FEDAC han estat aquest matí fent un taller sobre Kandinsky. Han identificat les seves obres més representatives així com el seu llenguatge característic i els han explicat la teoria de l’artista per entendre quin efecte tenen les formes i els colors en l’estat d’ànims de les persones. Seguint les tècniques i idees, cada alumne ha fet la seva pròpia obra.

VISITA ESCOLA FEDAC. 4T

Taller ¨La geografia de Catalunya¨.

Els alumnes de 4t de primària de l’escola FEDAC ens han visitat aquest matí per fer aquest  taller relacionat amb l’assignatura de socials. Organitzats en grups i mitjançant maquetes i plànols han treballat sobre les diferents zones geomorfològiques de Catalunya: el litoral, la depressió central i la regió pirenaica. El nostre monitor, Fran, s’ha adaptat perfectament al grup fent quasi tot el taller en anglès, llengua que utilitzen habitualment a l’escola per l’assignatura de socials.