Juga amb la hª de maig: Jackson Pollock i l’art painting

Aquest diumenge hem realitzat l’últim taller del programa familiar ¨Juga amb la història¨que portem a terme des de l’àrea de patrimoni. En aquesta ocasió, el taller ha estat ¨Jackson Pollock i l’art painting¨. Els nens han experimentat aquesta manera de pintar que consisteix en deixar caure la pintura a l’atzar i de forma espontània sobre un quadre en blanc.

JUGA AMB LA HISTÒRIA: COR DE PASTANAGA, CARA D’ENCIAM

Aquest diumenge passat, hem fet el taller¨Cor de pastanaga, cara d’enciam¨del programa Juga amb la Història, pensat per públic familiar.

Ha estat un taller ben colorit i entretingut on, a part de conèixer diferents hortalisses i verdures, les hem utilitzat per fer un retrat a la manera d’Arcimboldo, pintor italià que utilitzava flors, fruites, etc. per fer les seves representacions. El resultat ha estat molt original i interessant!

Al Juga amb la Història, parlem d’arqueologia!

Aquest passat diumenge 27 de novembre, ens vam convertir en arqueòlegs per un dia !!

taller2taller1Aquest passat diumenge 27, vam poder conèixer les civilitzacions que s’han pogut estudiar a través de l’arqueologia i també, com saben els arqueòlegs quants anys té una peça i quins mètodes utilitzen per treure-la de l’excavació, classificar-la i dur-la al museu on la podem disfrutar tots!!!

En aquest taller, vam fer la reconstrucció d’una ceràmica i vam poder veure la feinada que porta poder tindre una peça sencera de mil fragments diferents!!!!


I recorda de mirar el nostre programa per si vols venir a fer més activitats!!!

JUGA AMB LA HISTÒRIA OCTUBRE:LA MALEDICCIÓ DE LA MÒMIA

Aquest diumenge passat 25 nens i nenes van omplir les sales del CIP Molí d’en Rata per tal de participar al primer taller familiar del Juga amb la Història d’aquest curs. Com estem molt a prop de Tots Sants, vam voler que aquest taller tingués a veure amb aquestes dates i per això es va explicar com es feien les mòmies, força recurrents per Halloween i d’on provenien, així com algunes malediccions relacionades amb elles. Per acabar, els assistents van poder convertir-se en mòmia i van  passar una estona molt divertida.

El proper taller serà el 27 de novembre i girarà entorn l’arqueologia.