VISITA DE 5È I 6È DE PRIMÀRIA DE L’ESCOLA GASSÓ I VIDAL

Dimarts i dimecres, ens han visitat els alumnes de cinquè i sisè de l’escola Gassó i Vidal per realitzar el taller del món antic ¨Els mosaics¨. Aquest tipus d’obres d’art estaven pensades per ser col·locades als terres de les cases luxoses. Es feien amb tessel·les que són fragments ceràmics de petites dimensions i diferents colors i podien representar qualsevol motiu. Ells mateixos han confeccionat els seus propis mosaics! Què bé han quedat!!

VISITA DE 6È DE PRIMÀRIA DE L’ESCOLA ENRIC TATCHÉ

Aquesta setmana, ens han vingut a veure els 52 alumnes de sisè de l’Escola Tatché per fer el taller d’art modern i contemporani ¨Picasso i el cubisme¨. Primer, han conegut qui va ser Picasso i els diferents períodes de la seva obra, i després, han creat les seves pròpies guitarres cubistes!!

VISITA DE 6È DE PRIMÀRIA DE L’ESCOLA SANT GABRIEL

Aquest matí, han vingut al CIP Molí d’en Rata 26 alumnes de sisè de primària de l’Escola Sant Gabriel per realitzar el taller del món medieval ¨L’ofici de pintor: els tríptics¨.

VISITA DE 4RT DE PRIMÀRIA DE L’ESCOLA SANT GABRIEL

Ahir van venir els 27 alumnes de quart de primària de l’escola Sant Gabriel per realitzar el taller del món antic ¨Ciutat romana: vida social¨. En ell, van veure com eren les ciutats romanes i van muntar la seva pròpia maqueta d’una domus romana. Quina estona més entretinguda i interessant!

VISITA DE 5È DE PRIMÀRIA DE L’ESCOLA SANT GABRIEL

Els alumnes de cinquè van visitar aquest dimarts el CIP per realitzar el taller de pre-història ¨Cap al neolític¨. Van contextualitzar el període amb un power point i després, van fer un taller on es van convertir en autèntics homes prehistòrics construint diferents tipus d’armes per caçar, tallar arbres…etc.

VISITA DE 1R D’ESO DE L’ESCOLA FEDAC

Aquest dilluns, els 31 alumnes de 1r de l’ESO de l’escola FEDAC van venir al CIP per fer dos tallers d’art i patrimoni relacionats amb el món antic. Aquests van ser: ¨Momificació: fem una mòmia¨i l’altre ¨Escriptura mesopotàmica¨. Van passar un bon matí aprenent un munt de coses de civilitzacions passades!!

VISITA DE P5 DE L’ESCOLA FEDAC

Avui els 26 alumnes de P-5 de l’escola FEDAC Ripollet han visitat el CIP per realitzar un taller d’art modern i contemporani. En aquesta ocasió, Kandinsky, pioner de l’art abstracte, ha estat l’artista protagonista. Segons ell, l’art anava directament lligat a la música que li servia d’inspiració. És per aquest motiu, que els alumnes han desenvolupat els seus propis quadres mentre escoltaven música clàssica per inspirar-se. Quins artistes estan fets!!

VISITA DE 2N DE PRIMÀRIA DE L’ESCOLA CLAVÉ

Aquests dies, ens han visitat 49 alumnes de segon curs de l’escola Anselm Clavé per realitzar el taller de prehistòria ¨Les pintures rupestres¨. Han après que aquest tipus de pintures es feien en les parets de les coves i volien representar: caceres, animals, símbols…etc. Després, han fet la seva pintura i el seu propi pinzell.

 

VISITA DEL CURS P5 DE L’ESCOLA ESCURSELL

Aquesta setmana, ens han vingut a veure 45 nens i nenes de P-5 de l’Escola Escursell al CIP Molí d’en Rata per a realitzar el taller d’art modern i contemporani: Kandinsky!

Aquest taller és nou; l’hem organitzat a petició d’algunes escoles i ha estat tot un èxit!

A part de conèixer qui era aquest pintor, van veure la utilització que feia de les figures geomètriques i com podia representar la música a través d’elles en les seves obres. El més divertit, va ser la part del taller en la que es van convertir en Kandinsky i van crear els seus propis quadres mentre escoltaven música clàssica!! Una experiència inoblidable!!

VISITA ESCOLA CLAVÉ. 5È

Aquest dijous i divendres, El CIP ha rebut la visita dels grup de 5è de l’escola Anselm Clavé.  Dins de l’assignatura de ciències socials, estan estudiant la part d’història entre la prehistòria i l’edat mitjana, i per entendre-la millor, han realitzat el taller de jeroglífics i així, conèixer tot el referent a Egipte i el seu sistema d’escritura en símbols!! Quin bon matí hem passat fent d’escrivans egipcis!!!