VISITA DELS ALUMNES DE 3R DE L’ESCOLA SIMEÓ RABASA DE MARTORELLES

Aquest dimarts, ens han vingut a visitar els alumnes de tercer de primària de l’Escola Simeó Rabasa de Martorelles. Han vist el molí i com es convertia el blat en farina, també han gaudit de la sala d’exposicions “El Pa de la diversitat” on han conegut els diferents tipus de cereals i pans que s’utilitzen arreu del món. Després de l’esmorzar, ha vingut la part més divertida on ells mateixos han pastat la massa del seu propi pa que s’han endut a casa. Quin matí més entretingut i divertit!

VISITA DELS ALUMNES DE 3R CURS DE L’ESCOLA ABAT MARCET DE TERRASSA

Avui ens han visitat els alumnes de tercer de primària de l’escola Abat Marcet de Terrassa. És una de les escoles que ens ve a veure habitualment ja que els hi agrada molt visitar el Molí i pastar pa perquè a sobre d’aprendre coses, els nens s’ho passen molt bé!!

VISITA DE P-5 DE LA FEDAC EL ROSER AL MOLÍ D’EN RATA

Aquest matí al CIP, hem tingut molt moviment i és que a part de l’itinerari dels alumnes de 3r de primària de l’escola Sant Gabriel, també ens han visitat els 26 nens i nenes de P-5 de l’escola FEDAC que han fet la visita al molí on han conegut l’Espigueta, han realitzat el taller de ratetes i han passat una jornada molt entretinguda i divertida!!

VISITA DEL CENTRE D’ESPLAI L’ESTEL

Dissabte passat, teníem previst que ens vinguessin a veure un grup de nens i nenes de l’Espai l’Estel, lamentablement, alguns d’ells es van posar malalts i no van poder vindre. Però, al final, va venir un petit grup i van aprofitar el matí per conèixer el molí, van fer el taller de pa i s’ho van passar d’allò més be! Esperem que a la pròxima pugui vindre tothom a gaudir de les nostres activitats!

VISITA DE 2N DE PRIMÀRIA DE L’ESCOLA ESCURSELL

Aquesta setmana, ens han visitat 46 nens de segon de primària del l’escola Escursell. Han conegut la nostra Espigueta i han realitzat el taller ¨Decora el teu molí¨amb diferents grans de cereals, després, li han donat color amb les ceres. La part final on es mengen les crispetes és, com sempre, la que més els hi agrada!!!

VISITA DE 1R DE PRIMÀRIA DE L’ESCOLA GASSÓ I VIDAL

Desembre passat, els alumnes de primer de primària de l’Escola Gassó i Vidal van haver d’ajornar la visita al molí per culpa de la pluja i avui, han vingut a fer-la. Un cop visitat el Molí, han fet el taller de ratetes. Quina estona més divertida!

VISITA DE 6È DE PRIMÀRIA DE L’ESCOLA TIANA

Aquest matí per acabar la setmana de visites, han estat 37 alumnes de sisè de l’escola Tiana els que han vingut a fer la visita al Molí d’en Rata i després han realitzat el taller de: Fem pa! on s’han convertit en autèntics forners i han pastat pans fent figures molt divertides!

VISITA DE L’ESCOLA GINESTA DE 2N DE PRIMÀRIA

Dijous i divendres passat, 53 alumnes de segon de primària de l’escola Ginesta van visitar el nostre Molí d’en Rata i van fer el taller ¨Decora el teu molí” en el que van aprendre a fer la seva pròpia cola a partir dels cereals que van enganxar pel dibuix del molí. Quin matí més divertit!

VISITA DE 3R I 4RT DE PRIMÀRIA DE L’ESCOLA GASSÓ

Els alumnes de tercer i quart de l’Escola Gassó ens han visitat aquests dies per complementar el treball que estan portant a terme relatiu a Ripollet i la seva història. Per tant, la visita al nostre Molí d’en Rata era inevitable. No només van visitar el molí, sinó que també van veure l’exposició del pintor local Andreu Solà i properament, tornaran per visitar l’exposició ¨Catifes de ciment. La rajola hidràulica¨ on es posa en valor aquest element tant vinculat a l’arquitectura catalana modernista. Això si, el taller de pa és el que més els hi ha agradat!!!

VISITA ESCOLA EL PINAR, SANT CUGAT DEL VALLÈS

Avui ens han visitat 44 nens i nenes de primer de l’escola El Pinar de Sant Cugat del Vallès. Aquesta és una de les escoles que cada curs passen pel Molí ja que aquesta activitat compta amb molta acceptació. Els seus alumnes aprenen com funciona un molí hidràulic, coneixen la història dels antics habitants i com vivien. A més, també s’apropan als diferents tipus de cereals que existeixen i a la importància del pa com aliment universal. A la nostra sala de tallers completen l’activitat realitzant un taller de pa que, evidentment, és la part on més gaudeixen.