VISITA ESCOLA TIANA. 5È

Aquest matí 29 nens i nenes de cinquè de l’escola Tiana han vingut a realitzar el taller d’art i patrimoni del món antic ¨els jeroglífics¨. Com si fosin autèntics egipcis han escrit amb pincells de fusta i han transcrit els seus noms.

VISITA ESCOLA GASSÓ. 5È I 6È

Aquest matí, una cinquentena d’alumnes de cinquè i sisè de primària de l’escola Gassó i Vidal han realizat el taller d’art contemporani Andy Warhol: la capsa brillo. Amb aquest taller han conegut una mica la trajectòria d’aquest artista així com el pop art, moviment artístic del segle XX, del qual va ser un màxim exponent.

VISITA ESCOLA GINESTA. 3R

Aquesta setmana ens han visitat els tres cursos de tercer de primària de l’escola Ginesta per realitzar el taller de pre-història ¨Puntures rupestres¨. Després de aprendre on es realitzaven aquest tipus de pintures, perquè, quines figures utilitzaven i quines tècniques feien servir, a la sala de tallers s’han convertit en uns autèntics paleolítics i han fet les seves pintures.

VISITA ESCOLA FEDAC. 5È

Avui els alumnes de cinquè de primària de l’escola Fedac han realitzat el taller d’art modern i contemporani ¨Picasso i el cubisme¨. Un cop han mirat el power point explicant una de les etapes més conegudes de l’autor, el cubisme,  a la sala de tallers han fet una guitarra, objecte relevant a l’obra d’aquest artista.

VISITA ESCOLA J.M GINESTA. 4T

Dimecres 13 i avui divendres 15 d’abril, els alumnes de 4art de primària de l’escola Ginesta han realitzat el taller del mon medieval ¨Els cavallers¨. Han visualitzat un power point on els hi han explicat com funcionava la societat en l’època medieval i després, a la part pràctica han fet un escut i s’han convertit per una estona en reis, princeses i cavallers.

VISITA ESCOLA FEDAC. 6È

Aquest matí els alumnes de sisè de l’escola Mare de Dèu del Roser han fet el taller d’art modern i contemporani ¨Stop motion¨. Amb els seus guions, joguines i les seves tablets han fet la gravació de les imatges que després utilitzaran per fer el muntatge de la pel·icula a classe.

VISITA ESCOLA FEDAC. 1R D’ESO

Per acabar la setmana ens han visitat els 28 alumnes de 1er d’ESO de l’escola Fedac per realitzar dos tallers del món antic. Primer han realitzat el taller sobre Mesopotàmia per conèixer una mica aquesta part de la història i han treballat amb fang l’escriptura cuneïforme i després, tot un clàssic, han realitzat el d’Egipte: fem una mòmia. Han fet tot el procés per enterrar un faraó i han aprés un munt de coses.

 

Una aproximació a l’art de Piet Mondrian

Aquest matí ens han visitat els nens i nenes de P-5 de l’escola FEDAC-Mare de Déu del Roser de Ripollet. Han vingut al Cip Molí d’en Rata a fer el taller d’art modern i contemporani ¨Piet Mondrian¨. Mitjançant una presentació, els alumnes han pogut conèixer qui va ser aquest artista i la concepció que tenia sobre l’art com una representació de la línea recta i els colors purs. Va ser un dels grans defensors de la pintura abstracta.

Visita dels alumnes de 1er de FEDAC

Aquest matí el grup de 1er d’ESO de l’escola FEDAC Mare de Déu del Roser ha vingut al CiP Molí d’en Rata per realitzar un taller de prehistòria sobre ¨La pintura rupestre¨. En primer lloc, han conegut el context en el que es realitzava aquest tipus de pintura i el perquè del dibuixos que trobem a les coves. En acabar l’explicació han pogut realitzar la seva pròpia pintura.

Els alumnes del Clavé s’aproximen a l’art de Warhol

Ahir i avui han passat pel Centre d’Interpretació del Patrimoni Molí d’en Rata els dos grups de segon de primària de l’escola Anselm Clavé de Ripollet per realitzar el taller d’art modern i contemporani Andy Warhol: fotos acolorides. El resultat han estat autèntiques obres d’art fetes pels alumnes.